Š. Jasikevičius grįžta: kviečia susitikti interaktyvių pokalbių šou | kl.lt

Š. JASIKEVIČIUS GRĮŽTA: KVIEČIA SUSITIKTI INTERAKTYVIŲ POKALBIŲ ŠOU

  • 4

Šarūnas Jasikevičius kviečia visus susitikti Kauno „Žalgirio“ arenoje įvyksiančiame didžiausiame Lietuvoje pokalbių šou „Pasitikite“.

„Labai džiaugiuosi galėdamas pranešti, kad kovo 10 d. grįžtu į gimtąjį Kauną, kur visus pagaliau kviečiu pasimatyti gyvai interaktyvių pokalbių šou „Pasitikite“. Šis renginys turi kilnų tikslą – surinktos lėšos už bilietus atiteks Rimanto Kaukėno fondo globojamiems sergantiems vaikams“, – sako Šarūnas Jasikevičius.

Šou „Pasitikite“ sumanytojas, TV laidų vedėjas Justinas Jankevičius džiaugiasi, kad dėl pandemijos dvejiems metams nukeltas renginys, pagaliau įvyks: „Mielieji, laikas pagaliau visiems susitikti! Rengiame jums nepamirštamą šou su tikra krepšinio legenda. Pasitikime Šarą ir kaip reikiant pakilnokime „Žalgirio“ arenos stogą prieš kitą dieną vyksiančias Eurolygos rungtynes su Barcelonos klubu“, – sako J. Jankevičius.

Visų susirinkusiųjų laukia dvi valandos pačių įdomiausių pokalbių, netikėtumų, nuoširdumo, juoko ir puikios muzikos. Organizatoriai netrukus žada pranešti atlikėją, kuris šiame renginyje surengs specialų pasirodymą.

Didžiausias interaktyvių pokalbių šou „Pasitikite“ – kovo 10 d. įvyks Kaune, „Žalgirio“ arenoje. Vakaro svečias – žmogus, kurio paties pristatymui užtenka vieno žodžio. Pasitikite – Š. Jasikevičius.

GALERIJA

  • Iš kairės: Šarūnas Jasikevičius ir Justinas Jankevičius
  • Šarūnas Jasikevičius
G. Bitvinsko nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Toras

Tik nereikia to Jasikevičiaus taip liaupsinti Ne už dyką dirba Na,o su Žalgiriu nelabai gražiai elgiasi Aplamai,Žalgiris kaip kam tapo pasipelnymo šaltinis,galimai darbas pagal giminystę ir draugystę Labai gaila ir liūdna

Neatleisiu jam niekada už

Tas "dvi arbatos taureles"....

Nestabilus

Jis rimtai ,susiktove manatkes pries sezona ir mete żalgiri ,jam vietos zalgiryje nera
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS