Atokiai esantys Bubiai turi grožio saloną | kl.lt

ATOKIAI ESANTYS BUBIAI TURI GROŽIO SALONĄ

  • 3

Atokiuose Bubiuose (Batniavos sen.) duris atvėrė grožio salonas. Kukliose, bet jaukiai įrengtose patalpose veiks kirpykla ir soliariumas.

Valentinas Pancerna Palazduonio kaime (Vilkijos apyl. sen.) plėtoja kaimo turizmą ir sakė pastebėjęs, kad atokesnėse vietovėse gyventojams trūksta įvairių paslaugų. „Manau, kad grožio salonas yra tai, ko reikia augančiai Batniavos seniūnijai“, – šypsojosi verslininkas, vienas salono savininkų.

„Dideli dalykai prasideda nuo mažų darbų, svarbu, kad jie būtų daromi nuoširdžiai, su meile“, – kalbėjo į atidarymo iškilmes atvykęs Kauno rajono meras Valerijus Makūnas.

Patalpas pašventinęs Kulautuvos Švč.Mergelės Marijos Vardo bažnyčios klebonas Antanas Gražulis salono savininkams ir darbuotojoms linkėjo sveikatos, tarpusavio supratimo ir dėkingų klientų.

Kauno rajono turizmo ir verslo informacijos centro vardu naujosios įstaigos vadovę Aldoną Ausmanienę sveikinusi Aurelija Makūnienė pasidžiaugė, kad atokesnėse Kauno rajono vietose kuriasi smulkusis verslas ir steigiamos naujos darbo vietos.

Grožio salono šeimininkus taip pat sveikino Batniavos seniūnas Šarūnas Pikelis, vietos bendruomenės atstovai.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Anonimas

ar dar baras ten gyvas? :DDDD

vaje...

Bubiuose jau yra atsidariusi kirpykla, ramiai, gražiai dirba... o čia tiek reklamos, kad tik antireklama nesigautų...

Ernestas.

Įdomu Bubių Velniui, apkirps ragus.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS