Kaune duris atvėrė pirmoji 3D išmanioji klasė | kl.lt

KAUNE DURIS ATVĖRĖ PIRMOJI 3D IŠMANIOJI KLASĖ

  • 14

Kauno „Saulės“ gimnazijos vyresnių klasių moksleiviai nuo šiol mokysis kitaip. Naujai atidarytoje išmaniojoje 3D klasėje gimnazistai įvairius chemijos, biologijos ir kitų disciplinų reiškinius pažins virtualiai. Įrengti modernią klasę gimnazijai padėjo įmonės „TeleSoftas“ ir „Kitron“. Tokia klasė yra pirmoji Kauno regione.

„Tai, kad tokia klasė gimnazijoje atsirado visų pirma mokyklos bendruomenės iniciatyva, yra puikus pavyzdys. Visai neseniai kaip tik apie tokias technologijas buvo kalbama ateities konferencijoje, kur buvo pabrėžta, jog mokytojams labai svarbu šiuolaikines technologijas taikyti mokymosi procese“, – akcentavo profesorius, Kauno mero patarėjas Dainius Pavalkis.

„Šiandienos mokykloje technologijos privalo būti neatsiejama ugdymo proceso dalis. Taip atsiranda galimybė ne tik gilinti mokslo žinias, bet ir užtikrinti kokybišką bendradarbiavimą su gimnazistais tikintis geresnių mokymosi pasiekimų“, – teigė Kauno „Saulės“ gimnazijos mokyklos direktorė Sonata Drazdavičienė.

Europoje bei JAV veikiančių tokio pobūdžio klasių efektyvumo tyrimai parodė, jog jų nauda yra didelė tiek moksleiviams, tiek ir mokytojams.

Kauno „Saulės“ gimnazijoje šiuo metu mokosi 865 jaunuoliai.

GALERIJA

  • Kaune duris atvėrė pirmoji 3D išmanioji klasė
  • Kaune duris atvėrė pirmoji 3D išmanioji klasė
  • Kaune duris atvėrė pirmoji 3D išmanioji klasė
  • Kaune duris atvėrė pirmoji 3D išmanioji klasė
Kauno miesto savivaldybės nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (14)

Ne progresas, o regresas

Vaikus mokina virtualiai apie obuolius, kriaušes. Geriau ne į technologinę klasę atneštų realių vaisių su kvapu ir skoniu.

būtų gerai

jei tie išmanieji be klaidų sakinį suregztų..

Dėl išmaniųjų

Taip taip, o tie vaikai,kurių tėvai neturi lėšų nupirkti išmaniuosius (o tokių, įsivaizduokit,tikrai yra nemažai), turės sėdėti ir seiles varvirti.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS