Per reidą iš baro konfiskuoti visi gėrimai | kl.lt

PER REIDĄ IŠ BARO KONFISKUOTI VISI GĖRIMAI

  • 1

Praėjusį savaitgalį Kaune surengto reido metu užfiksuoti keli atvejai, kuomet vadinamuosiuose baruose naktį vyko nelegali prekyba alkoholiniais gėrimais.

Praėjusį savaitgalį Kaune surengto reido metu užfiksuoti keli atvejai, kuomet vadinamuosiuose baruose naktį vyko nelegali prekyba alkoholiniais gėrimais.

Reido metu nustatyta, kad P.Lukšio g. 7A esančiame bare nesilaikoma prekybos alkoholiniais gėrimais laiko apribojimo reikalavimų ir priimtos Lietuvos vyriausiojo administracinio teismo nutarties, draudžiančios prekiauti alkoholiniais gėrimais po 22 val. Patikrinimo metu iš šio pseudobaro buvo konfiskuoti visi alkoholiniai gėrimai, kurių vertė viršija 500 litų.

„Patikrinimas atliktas po daugkartinių gyventojų telefoninių bei raštiškų skundų. Reidai bus reguliariai kartojami", - teigė Kauno miesto savivaldybės Viešosios tvarkos skyriaus vedėjas Danas Bortkevičius.

Per reidą, kuriame dalyvavo policijos patruliai ir mokesčių inspektoriai, taip pat buvo nustatyta, kad Studentų g. 4, Sukilėlių pr. 74L, Šiaurės per. 43A, P.Lukšio g. 40, Šv. Gertrūdos g. 10, Kovo 11-osios g. 116 ir V.Krėvės pr. 104 esančiuose baruose taip pat nesilaikoma prekybos alkoholiniais gėrimais tvarkos.

Kauno miesto taryba praėjusių metų lapkritį apribojo naktinę prekybą alkoholiu barais save vadinančiose 24-iose prekybos įstaigose. Vėliau į šį sąrašą buvo įtraukti dar keli pseudobarai. Šie sprendimai buvo priimti atsižvelgus į policijos, seniūnijų, bendruomenės centrų ir kitų organizacijų prašymus bei skundus.

Pseudobarams licencijos apribojimai buvo įvesti dėl jų prieigose padaugėjusių nusižengimų ir nusikaltimų bei nuolatinių aplinkinių gyventojų skundų.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Morgan

oi išrukys visus, kai pareis teismo sprendimai :)) vieną teisma pralošė savivaldybė, praloš ir kitą. Man tik įdomu, kad meras kišasi į šitus reikalus, gerindamas miesta ale, o va supynes tai liepė nukabint. Kvepia man cia kazkokiais interesais.. kaip bebutu lazda turi du galus.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS