Meilės dieną per kaimą skriejo 130 km/val greičiu | kl.lt

MEILĖS DIENĄ PER KAIMĄ SKRIEJO 130 KM/VAL GREIČIU

  • 6

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos skyriaus pareigūnai, vasario 12–18 dienomis, toliau tikrino, kaip eismo dalyviai laikosi Kelių eismo taisyklių (toliau – KET). Per savaitę Kelių policijos pareigūnai mobiliaisiais greičio matavimo prietaisais užfiksavo 873 greičio viršijimo atvejus.

Vasario 14 d. rytą, Kauno rajone, Karkazų kaime, sustabdytas automobilis „Alfa Romeo“,  1993 m. gimęs vairuotojas paspaudė greičio pedalą ir skriejo 130 km/val greičiu, nors leistinas greitis – 50 km/val.. Vyrui surašytas administracinio nusižengimo protokolas.

Vasario 12 d., apie 16.50 val. Kauno rajone, Zapyškio miestelyje, policijos pareigūnai patruliuodami pastebėjo kelyje įtartinai manevruojantį automobilį „VW Passat“. Paaiškėjo, jog automobilį vairavo 1992 m. gimęs vyras, kuris prisipažino vartojęs alkoholinius gėrimus. Jam nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 1,91 prom.

Savaitgalį Kelių policijos pareigūnai vykdė policines priemones, skirtas neblaiviems vairuotojams ir kitiems KET pažeidimams išaiškinti. Policijos pareigūnai Kauno mieste ir rajone patikrino apie 8,8 tūkst. transporto priemonių. Jų metu nustatyta 17 neblaivių vairuotojų, kurių girtumo laipsnis svyravo nuo 0,32 prom. (pradedančio vairuotojo) iki 1,80 prom.

Iš viso per praėjusią savaitę Kelių policijos pareigūnai nustatė 21 neblaivų vairuotoją ir 22 asmenis, kurie vairavo transporto priemonę neturėdami tam teisės. Vykdytų priemonių metu pareigūnai nustatė ir 12 chuliganiško vairavimo atvejų bei kitų KET pažeidimų.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Sūduvis

Tai tokie kelių prietrankos garsiausiai rėkia, kad pristatyta greičio matuoklių ir jie negali lakstyti, daugiau nežymėtų greičio matuoklių, daugiau nežymėtų policijos automobilių lietuvos keliuose, o ypač kai pasibaigia vidutinio greičio matuoklio veikimozona, tai gal ir kelių pusdurniai supras kad egzistuoja KET ir vairavimo kultūra.

as tik viena kol kas pastebiu

policijos kova su greicio megejiais tai ju kova su vejo malunais.Jei Kaune vaziuoji nevirsydamas leistino greicio tai paskui vaziuojantys vairuotojiai tave terorizuoja visais imanomais budais kad tik greiciau vaziuotum.Tad kam isvis tokia policija jiai jinai diebti nemoka ar nenori dirbti.

Kodėl gamina tokias auto

Kad tik kaimuose važinėt. Kitur negalima. Tai milicija turėtų nustoti persekioti lygioje vietoje. Ir nustoti vaidinti, kad jiems labai rūpime. Gal tik kaip finansiniai donorai, nes iš mūsų mokesčių ir gyvena..
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS