Nerami naktis Užliedžiuose: į Klinikas išvežti trys vienos šeimos nariai | kl.lt

NERAMI NAKTIS UŽLIEDŽIUOSE: Į KLINIKAS IŠVEŽTI TRYS VIENOS ŠEIMOS NARIAI

  • 4

Šiąnakt į Užliedžiuose (Kauno r.) esantį daugiabutį kotedžą ne kartą skubėjo greitosios medikai, vėliau kvietęsi pagalbon ir ugniagesius gelbėtojus. Į Kauno klinikas buvo išvežti trys vienos šeimos nariai, kuriems konstatuotas neaiškios kilmės apsinuodijimas.

Pirmojo pagalbos šauksmo iš šio daugiabučio, esančio Ledos gatvėje, Kauno rajono greitosios pagalbos medikai sulaukė 1.10 val. Tada pagalbos reikėjo nualpusiai 30-metei moteriai, kuriai prieš tai labai skaudėjo galvą.

Išvežus šią moterį tyrimams į Kauno klinikas, 2.45 val. sulaukta dar vieno iškvietimo į tą patį šio kotedžo butą – dabar jau pagalbos reikėjo trejų metų vaikui bei jo tėvui, kuriuos labai pykino. Jie taip pat buvo išvežti į Kauno klinikas.

Kauno ugniagesių gelbėtojų suvestinėje minimas ir 3.07 val pranešimas gautas iš greitosios medikų, teigusių, kad buvo kviečiami į minėtą kotedžą kas valandą. Įtariamas dujų nuotėkis, nes šiame daugiabutyje šildomasi dujomis.

Ugniagesiai gelbėtojai atliko specialius matavimus keturiuose šio kotedžo butuose. Dviejuose dujų nuotekio neužfiksuota. Kituose dviejuose – nežymus jo kiekis, nors vienas iš šių butų jau buvo išvėdintas, o kitas – ne.

Anot medikų, į Klinikas išvežti vienos šio daugiabučio šeimos, panašu, kad iš išvėdinto buto, kuriame vis tiek užfiksuotas nežymus dujų nuotėkis, nariai buvo sąmoningi ir jų nešti į greitosios pagalbos automobilį nereikėjo. Tačiau visiems jiems stipriai svaigo galva.

Anot vietinio seniūnaičio, prieš maždaug porą metų panašus atvejis buvo užfiksuotas kaimyninėje Pienių gatvėje.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Klaustukas

Pataisykite straipsni... duju nuotekio nebuvo o buvo smalkes

na

cha, cha tai šiuolaikiniai kotedžai pastatyti ant greičio..juokiatės iš chruščiovkių jos tvirtos dar stovės 100 metų...o tos kardonkės sugriūs po 20 m.

Staska su Monika

Kas buna kaip ponas laumzirgis sunaikina kolukius pievas, pristato sunio budu taip ir gaunasi nuotekis nuo perdejimo
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS