Nustatyta preliminari dviejų draugų žūties garaže priežastis | kl.lt

NUSTATYTA PRELIMINARI DVIEJŲ DRAUGŲ ŽŪTIES GARAŽE PRIEŽASTIS

  • 4

Kauno teisėsaugininkai, tiriantys praėjusios savaitės tragedijos viename V.Krėvės prospekto garaže, kuomet buvo rasti du negyvi vyrai, aplinkybes, gavo preliminarią ekspertų išvadą dėl jų mirties priežasties.

„Apsinuodijimas smalkėmis“, – teigiama šioje išvadoje, nors, kaip jau rašyta, automobilio, ant kurio sėdynių buvo aptikti velionių kūnai, variklis buvo išjungtas.

Neatmetama, kad jis galėjo užgesti, pasibaigus benzinui.

Kaip jau rašyta, šį šiurpų radinį kovo 17-ąją, apie 13.20 val., aptiko garažo savininkas, išvakarėse leidęs šioje patalpoje vienam iš žuvusiųjų pasiremontuoti savo automobilį.

Nelaimė konstatuota tik kitą dieną. Todėl labiausiai tikėtina, kad alų (rasti du tušti jo „bambaliai“) garaže stovinčiame automobilyje gėrę vyrai šildėsi, įsijungę variklį. Ir apsvaigę galėjo užmigti. Kaip jau ne kartą yra buvę tokiais atvejais, – amžiams.

Tačiau, šią versiją dar turi patvirtinti specialisto išvada, ar draugai buvo pavartoję alkoholio ir pan. O šis tyrimas užtrunka.

Gavus specialisto išvadą ir neradus joje nieko netikėto, pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti turėtų būti nutrauktas, nesant nusikaltimo sudėties.

Kaip jau rašyta, jokio išorinio smurto žymių ant jau sutingusių velionių, vienas iš kurių buvo gimęs 1972 metais, o kitas – 1961 metais, kūnų per jų apžiūrą įvykio vietoje neaptikta. Nerasta jokių galimo smurto pėdsakų ir atliekant palaikų skrodimą.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Kostas

Nežinau kiek tame teisybės, bet sako kad nuo dyzelio smalkiu nenusinuodytum. Nezinau

Anonimas

Del to raktelio,tai cia labai sudetingas ir ilgas tyrimas,netgi jeigu ir buvo ijungtas,bet motoras gal nedirbo,benzino buvo ar nebuvo,tas pats su dyzelinu,gal variklis visai neveikiantis,gal bambaliuose ne alus,gal metano dujos,gal ,gal.....

LKL

Tą patį norėjau paklausti.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS