Pareigūnai aiškinasi, kas galimai įvykdė vagystę | kl.lt

PAREIGŪNAI AIŠKINASI, KAS GALIMAI ĮVYKDĖ VAGYSTĘ

  • 22

Kauno miesto Dainavos policijos komisariato pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl vagystės. Vaizdo stebėjimo kameros užfiksavo vyrą, galintį turėti tyrimui reikšmingos informacijos.

Gyventojus, atpažįstančius šį vyrą, žinančius jo buvimo vietą ar galinčius suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, prašoma kreiptis į Kauno apskr. VPK miesto Dainavos policijos komisariato pareigūnus telefonu 8 700 648 21 arba 112, arba el. paštu jelena.gandziuk@policija.lt.

Kauno apskr. VPK miesto Dainavos policijos komisariato pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl vagystės. Už tai gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki trejų metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 1-ojo skyriaus prokurorai.

Rašyti komentarą
Komentarai (22)

Malyk Ceslovas Paplauskas

Is Zaliakalnio rajono…

senas kavenskas

Paaiškinkite man , senam ir durnam - visi darėm naują asm. tapatybės kortelę ..ane ? su ,,biometriniais duomenimis '', taip ? fotkino , ėmė pirštų antspaudus ..akies rainelę skanavo... viską ,,įdiegė duombazėn'' su asmeniniu sutikimu .. taip ? veidų atpažinimo sistemai sukišta apie 12mln + 6mln. + 3 mln. € !!! Tai ko čia pastoviai verkšlena ir ubagauja - padėkite atpažinti ! :(

Lietuviškos kalbos išžaginimas

Lietuvių kalboje nėra tokio išsireiškimo "įvykdė vagystę"(tai vertinys iš rusų "совершил кражу").Reikia-PAVOGĖ.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS