Pareigūnai aiškinasi, kas nesumokėjo už drabužius (padėkite atpažinti) | kl.lt

PAREIGŪNAI AIŠKINASI, KAS NESUMOKĖJO UŽ DRABUŽIUS (PADĖKITE ATPAŽINTI)

  • 12

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (toliau – Kauno apskr. VPK) Kauno miesto Dainavos policijos komisariato pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl vagystės.

Praėjusių metų lapkričio 25 d. apie 16.00 val. Kaune, K. Baršausko gatvėje esančiame prekybos centre buvo pavogti įvairūs drabužiai.

Padaryta turtinė žala siekia apie 230 eurų. Vaizdo stebėjimo kameros užfiksavo asmenį, galintį turėti tyrimui reikšmingos informacijos.

Gyventojus, atpažįstančius šį asmenį, žinančius jo buvimo vietą ar galinčius suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, prašoma kreiptis į Kauno apskr. VPK Kauno miesto Dainavos policijos komisariato pareigūnus telefonu 8 700 64 818 arba 112, arba el. paštu laura.giraitiene@policija.lt.

Kauno apskr. VPK Kauno miesto Dainavos policijos komisariato pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl vagystės Už tai gresia bauda arba laisvės atėmimas iki aštuonerių metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 1-ojo skyriaus prokurorai.

GALERIJA

  • Pareigūnai aiškinasi, kas nesumokėjo už drabužius <span style=color:red;>(padėkite atpažinti)</span>
Rašyti komentarą
Komentarai (12)

Aha

panašus į Landsbergiuką be barzdos

Anksčiau

Tokius vadindavo tiesiai šviesiai - VAGIMI. jei žinote kas jis, tai padėkite jį surasti. Kai bus jums bėda, atsiras ir kas jums padės.

jo vardas arturas

as ji zinau ojeee
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS