Atsirado papildomų bilietų į Vasario 16-osios koncertą | kl.lt

ATSIRADO PAPILDOMŲ BILIETŲ Į VASARIO 16-OSIOS KONCERTĄ

Klaipėdiečiai, kurie nespėjo nusipirkti bilietų į arenoje vyksiantį Lietuvos valstybės atkūrimo dienai skirtą koncertą, dar gali bandyti laimę. Bus parduodami papildomi bilietai į renginį.

Žvejų rūmų direktoriaus pavaduotoja Nemira Trakumienė pirmadienį po pietų dar negalėjo tiksliai pasakyti, kiek bus papildomų bilietų ir kada jais bus pradėta prekiauti.

„Administratorė išvažiavo į areną derinti, kad žiūrovai būtų leidžiami ir į blogesnio matomumo vietas. Tai daroma mūsų iniciatyva, nes matome, kad koncertas sulaukė labai didelė susidomėjimo. Turėtų atsirasti keli šimtai papildomų bilietų. Tikslaus skaičiaus dar negaliu pasakyti. Deriname“, – – pasakojo pavaduotoja.

N.Trakumienė dar negalėjo pasakyti, kada bus pradėta prekiauti papildomais bilietais. Greičiausiai pirmadienio vakarą arba antradienio rytą.

„Susidomėjusieji gali pasiskambinti ir pasiteirauti, ar nėra bilietų. Antradienį ryte tikrai tikrai jais turėtų būti pradėta prekiauti“, – komentavo pavaduotoja.

Dauguma bilietų į Vasario 16-ajai skirtą koncertą klaipėdiečiai išgraibstė pirmąją dieną. Iš 4 tūkst. bilietų, kurie kainuoja po eurą, antrai prekybos dienai beliko vos 500.

Tapo tradicija, kad už simbolinį mokestį parduodami bilietai į valstybinėms šventėms skirtus koncertus tirpsta žaibiškai.

Pirmąja porcija papildomų bilietų buvo prekiaujama penktadienį. Vietos buvo ložėse, į kurias neatvyks jas nuomojantys klaipėdiečiai. Tokių bilietų buvo apie 500.

Antradienį 17 val. vyksiančiame koncerte „Šaukiu aš tautą“ dalyvaus Valstybinis pučiamųjų instrumentų orkestras „Trimitas“, Stasio Šimkaus konservatorijos pučiamųjų instrumentų orkestras, Jeronimo Kačinsko muzikos mokyklos berniukų ir jaunuolių choras „Gintarėlis“, Vaida Genytė, Violeta ir Vilius Tarasovai.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

nečia

rcis 2016 vasario mėn. 16 d. 10:04:53 tik bailiai,melagiai ir vagys nori viska kontroliuot.

gėda ir dar kartą gėdą ponai VIP buvo atlikę rezervacija , nes tai tikrai žinau AR IR JŲ PINIGŲ PASTATYTA ARENA

Mėmelis t.y. mėnulis

Mėnulio miestas Klaipėda, Saulės miestas Šiauliai. Atstatysim kryžiuočių sugriautą šventyklą, Ir sugrįš į Tėvynę Lietuvos vaikai
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS