Darnaus judumo planas: išklausys klaipėdiečių nuomonę | kl.lt

DARNAUS JUDUMO PLANAS: IŠKLAUSYS KLAIPĖDIEČIŲ NUOMONĘ

Ateityje darniai judėti besirengianti Klaipėda išgirs ir gyventojų balsą. Uostamiesčio darnaus judumo plano rengėjai miestiečių lūkesčius bei nuomones apie mieste vyraujančias judumo problemas ketina išklausyti ketvirtadienį.

Klaipėdiečiai skatinami prisidėti kuriant ateities miesto judumo planus.

Ketvirtadienį 14 val. Kultūros fabrike įvyks pirmasis Klaipėdos darnaus judumo plano rengėjų ir gyventojų susitikimas.

Skelbiama, kad renginio metu gyventojai bus supažindinami su darnaus judumo plano tikslais, metodika ir rengimo eiga.

Plano rengėjai apskrito stalo diskusijų metu išklausys miestiečių lūkesčius bei aptars esamą miesto judumo situaciją, vyraujančias problemas, identifikuos „karštuosius“ taškus.

Renginyje dalyvaus ne tik minėto plano rengėjai – jungtinė komanda „Pupa – strateginė urbanistika“, „Civitta“ ir VGTU miestų planavimo mokslo institutas, bet ir uostamiesčio darnaus judumo plano komiteto nariai bei savivaldybės administracijos specialistai.

Numatomas parengti dokumentas turės numatyti nemažai įvairių priemonių, kurios ateityje miestui padės judėti darniai.

Jau anksčiau skelbta, kad darnaus judumo planas apims tiek pėsčiųjų eismą, aplinkos pristaikymą žmonėms su negalia, įvairių rūšių viešąjį transportą, vandens transportą, elektromobilių infrastruktūrą ir pan.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Kur miesto gaspadorius?

Pereini per miesta ir matai- yra gaspadorius ar tik popierinis....o Klaipedoje- zolynai isvazineti, saligatviu plyteles sovietiniu laiku issiklaipusios, bordiurai susmege i zeme.....ir dar girdisi mazai klerku, sedinciu prie kompiuteriu.....berods virs 400 personu!.......

Kazys

Išlįskit iš savo šiltų kabinetų ir nuvažiuokit pasikalbėti su Tauralaukio gyventojais bei pasivaikščiokit jų tragiškomis gatvėmis, gal tada pamatysit tikrą vaizdą koks yra baisus šis užmirštas užkampis, tokių baisių rajonų jau visoje Lietuvoje nebėra. Kiek galima žadėt ir vilkint darbus išrinktieji ?

Na..

Juodu ant balto parašyta,,išklausys..".Ši formuluotė pasako viską...Negaišiu savo laiko garsindama savo nuomonę tam, kam ji neturi jokios reikšmės.Sėkmės judume
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS