Jau aišku, kada tęs rekonstravimo darbus šalia daugiabučio I. Simonaitytės gatvėje | kl.lt

JAU AIŠKU, KADA TĘS REKONSTRAVIMO DARBUS ŠALIA DAUGIABUČIO I. SIMONAITYTĖS GATVĖJE

Uostamiesčio gyventojus piktina nuo praėjusių metų rudens kieme prie daugiabučio pradėti ir niekaip nebaigiami rekonstravimo darbai. Suniokotas želdynų plotas paliktas nuo rudens, bet rangovai aiškina, kad oro sąlygos neleido tęsti darbų, o kovo mėnesį žada viską sutvarkyti.

Nesutvarkyta vieta yra šalia daugiabučio I. Simonaitytės gatvėje 12.

Buitinių nuotekų tinklų rekonstravimo darbai I. Simonaitytės gatvėje prasidėjo dar rudenį, tačiau tęsti jų esą negalėjo, todėl žiemos metu buvo padaryta techninė pertrauka.

„Kai šalta, nėra galimybės įrengti dangų konstrukcinės dalies, todėl darbai šiuo metu nevyksta“, – situaciją paaiškino darbų vadovas Mantas Mikaitis.

Kai šalta, nėra galimybės įrengti dangų konstrukcinės dalies, todėl darbai šiuo metu nevyksta.

Pasak Klaipėdos savivaldybės Statybos leidimų ir statinių priežiūros skyriaus vedėjo Gedimino Pociaus, rangovai buvo įspėti susitvarkyti ir prižiūrėti aikšteles, kuriose vyksta darbai, o baigus juos bus patikrinta, ar atstatytos dangos ir želdynai.

M. Mikaitis tikino, kad rekonstravimo darbai užsitęsti neturėtų, kovo pabaigoje planuojama darbus baigti.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Klaipedietis

Kada pagaliau bus nutiestas takas prie pietines gatves tvenkinio,tvenkini senai jau sutvarke,pastate suoliukus,bet aplink jokio takelio,jau 35m brendam per purvyna....geda turetu buti miesto valdziai......

SUSIJUSIOS NAUJIENOS