Kaimynų skundai dėl šunų nesiliauja | kl.lt

KAIMYNŲ SKUNDAI DĖL ŠUNŲ NESILIAUJA

Savo teisę gyventi ramiai ir tyliai klaipėdiečiai aktyviai gina rašydami skundus savivaldybės valdininkams. Miestiečiai tikrintojų desantą pasiuntė ir į kaimyno butą, nes juos nervina kišeninio šunelio lojimas.

Savo teisę gyventi ramiai ir tyliai klaipėdiečiai aktyviai gina rašydami skundus savivaldybės valdininkams. Miestiečiai tikrintojų desantą pasiuntė ir į kaimyno butą, nes juos nervina kišeninio šunelio lojimas.

Savivaldybės Viešosios tvarkos skyriaus pareigūnai surengė reidą, aiškindamiesi, ar klaipėdiečiai paiso Gyvūnų laikymo taisyklių.
Specialistai gavo skundą, kad vieno Ryšininkų gatvės namo gyventojams gyvenimą gadina nuolat skalijantis šuo. Klaipėdiečiai pareiškė, kad šuo nuolat triukšmauja, loja, drumsčia kaimynų ramybę ir net kelia grėsmę jų sveikatai.

„Dėl vieno šuns buvo gauti net du skundai. Teko nuvažiuoti ir patikrinti situaciją. Radome tokį nedidelį šunelį, iš tų vadinamųjų kišeninių. Ne tik mes gavome skundą, bet ir policijos komisariatas“, – aiškino Klaipėdos savivaldybės Kontrolės ir prevencijos poskyrio vedėjas Vilius Valys.

Kaimynų skundų sulaukęs šunelis turėjo gyvūno pasą, buvo paskiepytas.

Kol kas neaišku, už ką reikėtų nubausti šunų mylėtojus, nes jų augintinis naktimis netriukšmauja, o loja tik vakarais, kai sveikina sugrįžusius šeimininkus.

Kitas klaipėdietis taip pat raudonavo, kai sulaukė tikrintojų. Siekdamas nepykdyti kaimynų, žmogus šunį laikė garaže, kad niekas negirdėtų jo lojimo. Tačiau vis tiek sulaukęs kaimyno skundų, šuns šeimininkas aiškino, kad taip jam veikiausiai kerštaujama.

„Vykome į Žvejų gatvę, kur vieno namo gyventojas skundė kaimyną dėl jo lojančio šuns. Tačiau niekas neatidarė mums durų. Keista, bet už jų neišgirdome ir šuns lojimo. Matyt, šuneliui nebuvo prieš ką pasirodyti, kad jis puikiai dirba savo darbą“, – juokėsi V.Valys.

Iš visų tirtų skundų, sudėtingiausia situacija pasirodė esanti Budelkiemio gatvėje, kur moteris bute laiko tris šunis.

„Visi trys šunys skalija. Gautas net skundas, kad iš šio buto fekalijomis buvo užlietas aukštu žemiau esantis būstas. Šių gyvūnų šeimininkei reikės apsilankyti mūsų skyriuje, greičiausiai jai teks taikyti sankcijas“, – tikino V.Valys.

Klaipėdietei gresia įspėjimas arba bauda iki 200 litų.

Rašyti komentarą
Komentarai (41)

eeeee

As irgi turiu tokius kaimynius kurie net atejus i paduotuve mane neis to paiima ir iskolioja , ir del sunio uzsipuola nors pacio suo lakioja ir visur kur nori ty ir derga . Man truksta zodziu nzn ka ir daryt su tokais kaimynai net grasina iskraustyt is namu ar cia yra normaliu

armencik krosavcik

man netinka kaimynes,kurios nuo gimimo negiveno kaiminysteje,ir dar ejo i susitikimus su buvusiu vyru dmitriju gromovu ir uz pinigus suteigdavo jam info,tikiuosi,kad kristina sergejeva supras visus,kad nelegali prostitucija baudziama,kai visos moterys nervavosi ,viena budavo rami,

Inga

tania, tu esi visiska bukagalve. Ko gero, nedirbanti ir mieganti iki pietu. Tave jokiom patrankom neprikelsi, kai miegi. O dirbanciam zmogui nera noro klausitis suns ir dziaugtis kad suniukui linksma
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS