Klaipėdiečiai stebėjosi: gatve liejosi vanduo | kl.lt

KLAIPĖDIEČIAI STEBĖJOSI: GATVE LIEJOSI VANDUO

Šią savaitę Liepų ir S. Daukanto gatvėse, o vėliau ir kitose centrinėse Klaipėdos vietose vandentiekininkai galinga technika siurbė vandenį iš požeminių vandentiekio vamzdžių, o išpumpuotą vandenį liejo į važiuojamąją kelio dalį. Klaipėdiečiams kilo klausimas, kas vyksta?

Uostamiesčio gyventojai stebėjo miesto centrinėse gatvėse iš požeminių vamzdžių pumpuojamą vandenį, kuris buvo liejamas tiesiai į gatvę.

Klaipėdiečiams kilo klausimas, kodėl, kai ir taip telkšo balos nuo tirpstančio sniego, buvo atliekami tokie darbai.

Bendrovės „Klaipėdos vanduo“ komunikacijos vadovė Justina Kazragytė paaiškino, kad šią savaitę Liepų bei S. Daukanto gatvėse vyko vandentiekio linijos plovimo darbai, kad būtų užtikrinta geriamojo vandens kokybė.

J. Kazragytė tikino, kad oro sąlygos įtakos vandentiekio valymo darbams neturi, o išpumpuotas vanduo įprastai visada išliejamas greta šaligatvio, kur po to jis nuteka į paviršinių nuotekų tinklus.

Rašyti komentarą
Komentarai (12)

Vile.

Mes-Klaipedieciai,mes nesistebime me kiek,tai vyksta visada nuo per didelio krituliu kiekio. Tad teisingai ivardinkite dalykus. Nereikia sensansingu bet melagingu antraščių.

Senukas

Konservatoriai negali nusiraminti ir priimti tai kad rinkimus prakišo ,visaip vis kiršina liaudį,tai mobinga prigalvoja tai kultūros nėra tai sniego per daug.Dirbti priversti bando klerkus ir iš karto mobingas,tegul pas privatininką eina dirbti ir neliks mobingo

klaipediete

pvz as nesuprantu klaipedieciu ko jiems gala dudoriaus gal alu kart gere ko vis rasineja va dabartinis meras tttttt
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS