KLASCO su VšĮ „Tvari aplinka“ organizavo ekskursiją Klaipėdos vaikams su negalia | kl.lt

KLASCO SU VŠĮ „TVARI APLINKA“ ORGANIZAVO EKSKURSIJĄ KLAIPĖDOS VAIKAMS SU NEGALIA

  • 2

Klaipėdos jūrų krovinių kompanija KLASCO kartu su VšĮ „Tvari aplinka“ rugpjūčio 20–21 dienomis organizavo kelionę į Druskininkus, skirtą negalią turintiems Klaipėdos miesto bendruomenės vaikams. Dvi dienas trukusioje išvykoje dalyvavo 22 vaikai ir 17 juos lydinčių tėvų.

Pirmąją dieną kelionės dalyviai kartu su gide autobusu vyko į Liškiavą, aplankė Liškiavos architektūrinį ansamblį bei piliakalnį, o antrąją – dalyvavo ekskursijoje po Panemunės pilį ir jos parką. Nakčiai šeimos apsistojo viename didžiausių Lietuvos poilsio ir sveikatingumo kompleksų „Grand Spa Lietuva“ Druskininkuose, kur laisvu nuo ekskursijų laiku mėgavosi ir vandens parko teikiamomis pramogomis.

„Kadangi keliavome kartu su negalią turinčiais vaikais, derinome pažintines ekskursijas ir vandens pramogas – tai optimalus sprendimas. Ne paslaptis, kad tokias savaitgalio išvykas organizuoti savarankiškai daugumai dalyvavusių šeimų būtų sudėtinga – tiek finansų atžvilgiu, tiek ir bandant suderinti specialius vaikų poreikius. Labai džiaugiamės, kad pavyko suteikti progą vaikams turiningai praleisti laiką ir esame dėkingi KLASCO už pagalbą organizuojant šią išvyką“, – kalba VšĮ „Tvari aplinka“ vadovė.

Prie Klaipėdos bendruomenių gerovės KLASCO prisideda jau ne pirmą kartą. Kiek anksčiau buvo įgyvendinti aplinkos tvarkymo bei gatvių infrastruktūros gerinimo Klaipėdoje projektai, bendrovė kiekvienais metais remia įvairius socialinius ir visuomeninius projektus. Tačiau šiemet ypatingą dėmesį skyrė vaikams – šią vasarą KLASCO jau organizavo vieną ekskursiją socialiai remtinoms šeimoms, parėmė ir Klaipėdos Vitės progimnazijos mokinių dalyvavimą vasaros anglų kalbos stovykloje „Adventurous Summer“. Stovyklos metu didžiausias dėmesys buvo skirtas vaikų asmenybės tobulinimui per aktyvias sportines ir menines veiklas bei anglų kalbos įgūdžių lavinimui.

„Bendruomenės vaikai – Klaipėdos miesto ateitis, todėl aktyviai ieškome būdų prisidėti prie jaunosios kartos ugdymo. Jau ne pirmą kartą investuojame būtent į kokybišką bendruomenės vaikų laisvalaikį bei ugdymą – vasarą, kai tėveliai užimti darbu, nevyksta nei pamokos, nei būreliai, tai ypač svarbu“, – sako KLASCO generalinis direktorius Vytautas Štumbergas.

KLASCO informacija.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Klaipėdietis

Kaip sumažėjo užterštumas mieste - tiesiog nuostabu! Cirkas be pinigų. Kada bus nubausti teršėjai?

o tai

nupirko vaikams valgyt ir vaišių? Ar patys turėjo ieškot kur papietaut, pavakarieniaut už savo pašalpų pinigėlius? Man įdomu, nes prisiminus kaip KLASCO suruošė naujametinę šventę ir kokia ji buvo, iki šiol nesuprantu kaip tokia turtinga įmonė morališkai nusirito taip žemai kad viską daro ,,popigiaja"

SUSIJUSIOS NAUJIENOS