A. Kriščiūno džiazo paveikslas Ukrainos generolo V. Zalužno rankose | kl.lt

A. KRIŠČIŪNO DŽIAZO PAVEIKSLAS UKRAINOS GENEROLO V. ZALUŽNO RANKOSE

Ypatinga nuotrauka su istorija, kai menas padeda laimėti taiką.

„Kaskart, kai norėsite padejuoti, kokie esate užimti ir neturite laiko, pažiūrėkite į šią nuotrauką. Tai Algio Kriščiūno džiazo paveikslas Ukrainos generolo Valerijaus Zalužno rankose. V. Zalužnas – Ukrainos generolas, kariuomenės vadas, Nacionalinio saugumo ir gynybos tarybos narys, būdamas vienas labiausiai užimtų žmonių pasaulyje, rado akimirką padėkoti už Ukrainos sausumos ginkluotųjų pajėgų orkestro suorganizuotą koncertą ir šiltą priėmimą.

Dvigubai smagu, jog festivalio dailininkas A. Kriščiūnas parduodamas savo paveikslus, paaukojo Ukrainai dešimtimis tūkstančių eurų, o dabar jo kurtas festivalio paveikslas paties generolo V. Zalužno rankose.

Klaipėdos pilies džiazo festivalis, organizuojamas su didele meile, daro stebuklus. Tegul ši nuotrauka būna svarbiu priminimu apie tai, kas svarbiausia - draugystę, meilę ir taiką!“ – sako Klaipėdos pilies džiazo festivalio vadovė Inga Grubliauskienė.

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

Liakykitės ukriukai,

karas baigsis atvarysit pas mus i svečius. Džiazas pas mus geras, mergos irgi na o įpilt ką visada surasim :D) Linkiu greitos karo pabaigos - užteks tos h u j o winos

manau

Trečią dieną prisikėlė iš mirusių ir pradėjo džiazuoti.

grubliauskiene uz kiek parsidavei

zaluznui jau velniai pragare dziazuoja
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS