Šiltų orų dar teks palaukti | kl.lt

ŠILTŲ ORŲ DAR TEKS PALAUKTI

Sinoptikų prognozės nedžiugina. Nors savaitgalis pajūryje bus šiltas, kitą savaitę laukia permainingi ir vėsūs orai, gali paspausti šaltukas.

"Nieko džiuginančio. Orai vis blogės ir blogės", – žodžių į vatą nevyniojo Lietuvos hidrometeorologijos tarnybos Jūrinių prognozių grupės vyresnioji specialistė Elvyra Latvėnaitė.

Šiandien ir rytoj uostamiestyje karaliaus šiluma, lietaus tikimybė menka, pūs šiaurinių krypčių vėjas. Dieną bus apie 15–18 laipsnių šilumos.

Naktį iš šeštadienio į sekmadienį termometro stulpeliai nukris iki 6–8 laipsnių šilumos.

Sekmadienį veikiausiai apsiniauks, lietaus nelaukiama, bus apie 12–14 laipsnių aukščiau nulio.

Nuo pirmadienio ims vėsti, o savaitės viduryje orai visai subjurs.

"Mes dar būsime dėkingesnėse pusėje, tačiau po truputį iš šiaurės ims veržtis labai šaltas oras", – sakė pašnekovė.

Pirmadienį pradės pūsti stipresnis šiaurės, šiaurės rytų vėjas, kurio greitis sieks iki 14 m/s. Gali silpnai palynoti.

Naktį oro temperatūra – 2–4 laipsniai, dieną ne ką daugiau 6–8 laipsnių šilumos.

"Antradienis, ko gero, bus pats nedraugiškiausias, laukia žvarbi ir šalta naktis. Bus apie nulį laipsnių ar net lengvas minusas. Dieną irgi tik 6–8 laipsniai. Kritulių tikimybė maža. Apskritai laukia labai permainingas oras", – komentavo E.Latvėnaitė.

Trečiadienio naktį pūs silpnas vėjas, bus debesuota. Sinoptikų žodžiais, pirmoji dienos pusė bus nebloga. Naktį apie nulį ar net 1, 2 laipsniai šalčio, o dieną – 7–9 laipsniai šilumos.

Ketvirtadienis šiluma taip pat nedžiugins. Naktį numatomas lietus, tikėtians rūkas. Dieną kritulių tikimybė maža.

Tik paskutinėmis savaitės dienomis galbūt šiek tiek atšils.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

c

kas lieka mums daryti tik vienas kelias lieka imti ir atidengti nauja dangui uždanga ,koridoriu iš pietu afrikos krantu juk mes oriimam afrikiečius musulmonus taip gal šitie tegul meldžia savo dievo kad skirtu gera porcija šv , velyku ateinančiu ,ir vyštos netupi guži ir nebededa kiaušiniu, vėliku stalui, juk iš tikro limitas jau baigtas reformos jau naujos sukurtos mūsų seimo ponu o kur liko šilumos reformos juk seime prezidenturoj be darbo oi kokie ponai nieko neveikia nuka imkim ir darykim kombaina ponu sukimu šilumai kelti oi tikrai prisuks šilumos tikros oras sušils nereiks nei prezidentei žepona žiemini dėti ims pavasario ir elito ponios eilute turi stovėti prie oro šilimos sukimo kombaino pasižiųrėkime kokie skaičiai yra biurokratu aplinkui, visus iki vieno sukti maluna oras šils , bus pavasaris ir paukščiai giesmes linksmins tinginiu darbus atliekamus ponus elito ir biurokratu, ir seimo analitikus , reika sulaukti ne pavasario bet tinginiu darbo,

SUSIJUSIOS NAUJIENOS