Tarptautinė studentų diena – Klaipėdoje | kl.lt

TARPTAUTINĖ STUDENTŲ DIENA – KLAIPĖDOJE

  • 0

Tarptautinė studentų diena organizuojama kiekvienais metais Klaipėdos mieste. Čia susijungia didžioji dalis studentų atstovybių ir paruošia visiems miesto studentams veiklų ir renginių maratoną, kuris šiais metais tęsis net dvi savaites, lapkričio 10-23 dienomis.

Diena, suvienijanti visas aukštasias mokyklas

Lietuvos aukštosios jūreivininkystės mokyklos studentų atstovybė (LAJM SA) kvies studentus į jėgos žaidynes, supažindins su jūriniais aspektais jūrinėje paskaitoje bei organizuos orientacines žaidynes su mašinomis.

Klaipėdos universiteto studentų sąjunga (KUSS) kvies judinti klubus aistringoje šokių pamokoje, pasirūpins studentų ateitimi paskaitoje apie gyvenimo aprašymą ir motyvacinio laiško rašymą bei dar kartą šokdins studentus „Akropolio“ ledo arenoje. Klaipėdos valstybinės kolegijos studentų atstovai (KVK SA) sukvies visus norinčius pažaisti biliardą, krepšinį, tinklinį bei studentų pamėgtą „Beer pong“.

Lietuvos verslo kolegijos studentų atstovybė (LTVK SA) studentus ragins kultūringai leisti laiką smagiame Aušros teatro spektaklyje, net dvi dienas bandys parodyti visiems norintiems kaip realiai veikia Europos parlamentas, jo veiklos simuliacijoje. Ir kaip studentai be linksmybių Klaipėdos senamiestyje – LTVK SA kvies norinčius pažinti Švyturio miestą.

Veiklos įvairiausiam skoniui

Lapkričio 13 d., bendradarbiaujant su KU biblioteka, skelbiama amnestijos diena. Visi skolininkai turės galimybę grąžinti knygas su 100 proc. nuolaida.
TSD proga, Klaipėdos muziejai įsileidžia studentus nemokamai arba su 50 proc. nuolaida. Apsilankyti su LSP arba ISIC pažymėjimu galės: Delfinariume, Mažosios Lietuvos istorijos bei Gintaro muziejuose, taip pat organizuojami ir edukaciniai užsiėmimai Prano Domšaičio galerijoje.

Lapkričio 20 d. visi uostamiesčio studentai kviečiami susirinkti ir trankiai uždaryti  TSD renginių maratoną  „Fabrik“ klube.

Tarptautinės studentų dienos Klaipėdoje – galimybė net tik nemokamai ar su nuolaida apsilankyti įvairiose vietose, kultūriniuose ir sportiniuose renginiuose, bet tuo pačiu pajusti ir bendrą, tarptautinę ir stiprią studentišką dvasią.

TSD, tai lapkričio 17 diena, kuomet viso pasaulio studentai džiaugiasi ir didžiuojasi esą vienos, bendros, aukštojo mokslo šeimos dalis. Nepraleiskite progos sudalyvauti renginiuose ir parodyti uostamiesčio gyventojams, kas iš tiesų yra tikras, studentišku gyvenimo ritmu alsuojantis miestas.

GALERIJA

  • Tarptautinė studentų diena – Klaipėdoje
  • Tarptautinė studentų diena – Klaipėdoje
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS