Tarptautinės studentų dienos šėlionės | kl.lt

TARPTAUTINĖS STUDENTŲ DIENOS ŠĖLIONĖS

  • 0

Tarptautinė studentų diena (TSD) Klaipėdoje, jau tradicija tapusi šventė, kuri suvienija visą Uostamiesčio studentiją. Klaipėdos aukštųjų mokyklų organizuojama TSD išskiria savo renginių gausa ir studentiška fiesta, besitęsiančia ištisas dvi savaites. Organizatoriai skatina studentus ne tik pasilinksminti, pastudentauti ir „pasikultūrinti“ bet ir įsitraukti į aktyvią sportinę veiklą, už kurią jie gausiai apdovanojami.

Biliardo karštinė

Tarptautinės studentų dienos proga Klaipėdos valstybinės kolegijos (KVK SA) studentai organizavo kasmetinį ir jau tradicinį biliardo turnyrą, kuris vyko ,,Metro bare”. Renginyje dalyvavo 16 komandų iš įvairių aukštųjų mokyklų: Klaipėdos universiteto (KU), Lietuvos aukštosios jūreivystės mokyklos, LCC universiteto, ir, žinoma, Klaipėdos valstybinės kolegijos (KVK) studentai. Dalyvavę, bet iškritę studentai, pasigavę bendrystę ir draugystę spinduliuojančią Tarptautinės studentų dienos nuotaiką, toliau noriai stebėjo ir palaikė vis dar žaidžiančias ir dėl prizų kovojančias komandas.

Net septynias valandas užsitęsusiam turnyrui buvo skirtos trys prizinės vietos. Nors žiūrovų liko tik keletas, tačiau geriausiųjų komandų žaidėjai kovojo iki galo. Trečioji vieta atiteko KVK studentų mišriai komandai pavadinimu „Mėgėjai” (Ingai Liekytei ir Jordanui Ledinauskui). Antrąją vietą iškovojo KU komanda „Stalo broliai” (Arvydas Karparavičius ir Rokas Balsys). Galiausiai, turnyro nugalėtojais tapo dar viena KU komanda „JK”, (Deividas Norkus ir Povilas Kuprinavičius).

Krepšinis – didžiausia aistra

Lapkričio 13 dieną, KVK SA nariai sumanė pajundinti Uostamiesčio studentus iš rudeniško spindulio ir juos sukvietė į dar vieną tradicinį TSD renginį – krepšinio turnyrą 3x3. Pabegioti, pamėtyti kamuolį ir pasivaržyti krepšinio aikštelėje susirink net 20 komandų iš Klaipėdos aukštųjų mokyklų. Keturios geriausios ir stipriausios buvo iškilmingai ir dosninai apdovanotos: 1 vieta atiteko SMK krepšinio komandai, jie laimėjo kelionę į Briuselį – Europos parlamentą. Antrąją vietą garbingai užėmė KVK krepšinio komanda, 3 vieta atiteko LCC ir 4 vieta džiaugėsi LAJM krepšinio aistruolių komanda.

GALERIJA

  • Tarptautinės studentų dienos šėlionės
  • Tarptautinės studentų dienos šėlionės
  • Tarptautinės studentų dienos šėlionės
  • Tarptautinės studentų dienos šėlionės
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS