Klaipėdoje ir Rietave pas keletą žmonių buvo rasta narkotinių medžiagų | kl.lt

KLAIPĖDOJE IR RIETAVE PAS KELETĄ ŽMONIŲ BUVO RASTA NARKOTINIŲ MEDŽIAGŲ

  • 5

Klaipėdoje ir Rietavo savivaldybėje pas keletą žmonių buvo rasta narkotinių medžiagų, pranešė Klaipėdos apskrities Vyriausiasis policijos komisariatas.

Antradienį, 21.55 val., Klaipėdoje, Bandužių gatvėje, 1994 metais gimusio vyro kelnių kišenėje buvo rastas ir paimtas smulkintuvas su žalios spalvos augalinės kilmės galimai narkotine medžiaga.

Tą pačią dieną, 20.15 val., uostamiesčio Šiaurės prospekte sustabdžius automobilį BMW ir atlikus jame buvusių asmenų dalinę apžiūrą pas 2004 metais gimusį vaikiną rastas ir paimtas popierinis lankstinukas su augalinės kilmės žalios spalvos galimai narkotine medžiaga.

Kelios minutės po vidurnakčio Klaipėdoje, Priešpilio gatvėje, automobilių stovėjimo aikštelėje, į automobilį BMW įsėdusių asmenų elgesys pareigūnams sukėlė įtarimų. Atlikus dalinę apžiūrą, automobilio salone buvo rastas ir paimtas folijos lankstinukas su augalinės kilmės žalios spalvos galimai narkotine medžiaga. Dėl įvykio sulaikytas ir į areštinę uždarytas 2003 metais gimęs vaikinas.

Antradienį, 20.45 val., Rietavo savivaldybėje, Daugėdų kaime, prie tvenkinio patikrinus ten stovėjusį automobilį BMW, kuriame buvo 2001 metais gimęs vairuotojas, salone buvo rastas ir paimtas folijos lankstinukas su žalsvos spalvos augalinės kilmės galimai narkotine medžiaga.

Visais keturiais atvejais buvo pradėti tyrimai dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

nesvarbu

Didvyriai policija folijos lankstinuka rado ir raso apie tai laikrastyje .Juokdariai !!!

Butu pats laikas

Fentanilio platintojus suimti. O ne gaudyti rastamanus.

Anonimas

DEL SAVES zmogus turejo ( pagal DEBILU ar Morgos siulymus ) GLUSAI
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS