Plungės rajone – mįslinga nelaimė: elektra galėjo būti nutrenkti trys žmonės, du iš jų mirtinai | kl.lt

PLUNGĖS RAJONE – MĮSLINGA NELAIMĖ: ELEKTRA GALĖJO BŪTI NUTRENKTI TRYS ŽMONĖS, DU IŠ JŲ MIRTINAI

Plungės rajone Krapštikių kaime šeštadienį rasti du negyvi vyrai, trečias išvežtas į ligoninę, BNS patvirtino Klaipėdos apskrities Vyriausiojo policijos komisariato atstovė Andromeda Grauslienė.

„11.38 val. buvo gautas pranešimas, kad Plungės rajone Krapštikių kaime ūkinėse patalpose buvo rasti du mirę vyrai ir vienas asmuo, gimęs 1978 metais, buvo perduotas medikams, šiuo metu jis yra jų priežiūroje“, – sakė A. Grauslienė.

Jos duomenimis, mirę vyrai yra gimę 1989 ir 1964 metais. Pasak policijos atstovės, pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Klausiama, ar pirminė įtariama mirties priežastis yra elektros iškrova, policijos atstovė teigė, jog aplinkybės vis dar aiškinamos.

„Įvykio vietoje dirbo mūsų darbuotojai, aplinkybės yra tiriamos, aiškinamos, kol kas informacija yra tokia“, – pažymėjo policijos atstovė.

Lietuvos jaunųjų ūkininkų ir jaunimo sąjungos vadovas Vytautas Buivydas šeštadienį išplatino laišką, kuriame teigė, jog trys vyrai gamindami pašarus buvo nutrenkti elektra.

„Apie 10.30 val. du vyrai išėjo pašerti galvijų, o apie 11.30 val. pastebėta, kad atvažiavo policija, moteris, kuri yra vieno iš mirusiųjų mama ir kito sugyventinė, sužinojo apie skaudžią netektį, kad nutrenkti elektros, konstatuota iš karto mirtis. Trečias, irgi gavęs elektros iškrovą, buvo išgabentas sunkios būklės į ligoninę“, – BNS sakė V. Buivydas.

Kiek anksčiau Plungės policijos komisariato viršininkas Gintautas Pocevičius teigė, kad kol kas tikslesnių duomenų dėl nelaimės neturėjo.

„Toks įvykis buvo, vietoje dirba ekspertai. Negaliu pasakyti, ar tikrai elektra, o gal apsinuodijo, o gal kitos priežastys. Paaiškės, kai ekspertai tars savo žodį“, – kalbėjo Plungės policijos viršininkas.

Plungės meras Audrius Klišonis patikino, kad apie nelaimę, nutikusią Alsėdžių seniūnijoje, dar neturi daugiau žinių.

„Laukiame žinių iš ligoninės“, – sakė meras.

Rašyti komentarą
Komentarai (12)

As

Jei birzoj stovi ant karsto duos o.tegu samane.nasle parduoda ir bus pagrabas dar praso paaukoti kazin ar.jie.kaiminui nepadejo.prekiauti dabar mirusio nepaklausi

Tam "kodel" :

Pirma,jokiu pasalpu nedirbantiems nera! Nebent,neigalus butu su menka neigalumo ismoka. O ukininkas,jei ir formina,tai tik vairuotoja ar traktorininka,kuris patenka i vieskeli. Nes ten gali patikrinti,ivykti avarija ir tt. Visi kiti - tik "talkininkauja",ar "pasiziureti uzklydo". Tokia jau realybe. O atsiskaito tuo paciu samagonu ir baltarusiska taboka. Geresni dar uzkandos duoda koki agurka.

kas susipykęs su protu ?

ką reiškia-galėjo būti ?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS