Skerdynės Klaipėdoje: rastas moters lavonas ir subadytas vyras (papildyta) | kl.lt

SKERDYNĖS KLAIPĖDOJE: RASTAS MOTERS LAVONAS IR SUBADYTAS VYRAS (PAPILDYTA)

Prieš pat pietus policijai pranešta apie uostamiesčio Bangų g. nudurtą 63 m. moterį ir peiliu sužeistą 61 m. vyrą. Šiuo kraupiu nusikaltimu įtartas 42 metų anksčiau ne kartą teistas vyras. Po pietų jis buvo sulaikytas.

Antradienį po pietų Klaipėdos AVPK viršininkas Alfonsas Motuzas pranešė, kad nusikaltimas buvo įvykdytas Bangų gatvės 10-uoju numeriu pažymėtame bendrabutyje. Čia dviejų kambarių bute gyveno nužudyta Irena, jos sutuoktinis ir sugyventinis.

Antradienį nuo ryto šiame bute girtauta, prie kompanijos prisidėjo Irenos sutuoktinio sūnus Milanas Tarasevičius.

Kai pritrūko alkoholio, kilo konfliktas, kaip teigė policijos komisariato viršininkas, vyras čia tapo nepageidaujamas. Nepatvirtintais duomenimis M. Tarasevičius įširdo, kai paprašęs priimamas gyventi į šį butą, sulaukė neigiamo atsakymo.

Pirminiais duomenimis vyras pirmiausiai smogė peiliu savo tėvo žmonai, kai tėvas pabandė užstoti moterį, jis sužeidė peiliu į pilvą ir tėvą. Moteris žuvo vietoje nuo bene penkių dūrių, vyras antradienį buvo operuojamas.

Apie nusikaltimą pranešė kažkuris bendrabučio gyventojų.

Netrukus policininkai M. Tarasevičių rado asocialių asmenų kompanijoje prie prekybos centro „Saturnas“.

Apibūdindamas aplinką, kurioje buvo įvykdytas nusikaltimas, A. Motuzas teigė, kad bute gyvenančių žmonių santykius sunku apibūdinti. Dviejų kambarių bute gyveno moteris, jos sutuoktinis ir sugyventinis. Ar M. Tarasevičiaus sužeistas vyras yra jo tėvas, dar aiškinamasi, mat abu vyrai turi skirtingas pavardes.

M. Tarasevičius pernai rugsėjį grįžo iš įkalinimo įstaigos, prieš 12 metų Klaipėdos apygardos teismo jis buvo nuteistas už žiaurų savo draugo nužudymą. Tąkart lavoną jis paslėpė sofoje.

2014 metais rugsėjo 17 dieną M. Tarasevičius girtavo su draugu Romualdu Paliuliu. Vyrai susikivirčijo, pykčio priepuolio apimtas M. Tarasevičius talžė draugą lazda ir badė peiliu. Negyvą draugą jis suvyniojo į paklodę ir įkišo į sofą. Aukos mobilųjį telefoną M. Tarasevičius pardavė lombarde. Pasinaudojęs velionio banko kortele jis keliskart apsipirko parduotuvėse. Keletą dienų po to M. Tarasevičius girtavo, o kai prablaivėjo, suprato, ką padaręs, ir pats nuėjo į policiją.

Tąkart kaltininkas buvo nuteistas kalėti 11 metų.

Tada M. Tarasevičius gyveno iš močiutės paveldėtame bute. Grįžęs iš įkalinimo pernai rugsėjį jis nebeturėjo kur gyventi. Kurį laiką glaudėsi pas seserį, bet moteris neapsikentė asocialaus brolio gyvenimo būdo ir jį išprašė. Pastaruoju metu vyras neturėjo pastogės ir, kaip sakė A. Motuzas, buvo virtęs benamiu.

GALERIJA

  • Skerdynės Klaipėdoje: rastas moters lavonas ir subadytas vyras <span style=color:red;>(papildyta)</span>
Rašyti komentarą
Komentarai (21)

kl.

Eurostato duomenimis Lietuvoje daugiausiai savižudybių, Baltijos šalyse daugiausiai nužudymų visoje Europoje. Ar ne laikas pereiti prie gimdymų KOKYBĖS, o ne KIEKYBĖS? At ne laikas bausti mažuosius budulius už jų chuliganiškus darbelius dar griežčiau? Kad neišaugtų tokie žudikai.

Tonis

Buvau suręzgęs gerą komentą, bet nespėjau pasiųsti, kaip ištrynė. Pasirodo kad kažkas skaito, o aš jau galvojau, kad ne. Bet vistiek pasilieku prie to, kad vertėtų kokį mėnesį visai nekomentuoti tų sumautų paparacių straipsnių. Jie taip kaip šaukimas tyruose. O ką pasakytų mūsų kunigaikštis Vytautas Didis: "Vėl lįstų į grabą (ES karstą) tautiečius išvydęs"

Tonis

Taip mes gyvename, labai gražiai, kultūringai, demokratiškai vienžo tikri "europiečiai"
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS