Skirtingų tėvų dvynukai | kl.lt

SKIRTINGŲ TĖVŲ DVYNUKAI

Štai kaip būna. "Kokteilį" pasiekė žinia, kad moteris, pagimdžiusi dvynukus Kinijoje, sulaukė ne gėlių, meilių žodžių, o priekaištų.

Vyras atkreipė dėmesį, kad vienas iš vaikučių nėra panašus į jį. Įtaręs negera, vyras paprašė atlikti DNR testą. Abejonės pasitvirtino: biologinis tėvas jis yra tik vienam kūdikiui, antras – kito vyro.

Neištikima žmona, iš pradžių bandžiusi išsisukinėti ir kaltinusi sutuoktinį, kad jis suklastojo testo rezultatus, vėliau prisipažino.

Tėvas pareiškė, kad augins tik savo vaiką.

Neseniai panaši drama buvo sukrėtusi Turkiją. Tai, kad dvi kiaušialąstes ar daugiau apvaisina skirtingi partneriai, nutinka labai retai.

Jauniesiems tėveliams

Kai kurių vaikų nepaprastas talentas ar gabumai gali atsiskleisti labai anksti ir pasireikšti visą jų gyvenimą, tačiau kartais lieka nepastebėti ilgą laiką ir atsiskleidžia tik suaugus. Pasitaiko, kad vaikas, kuris išsiskyrė iš kitų nepaprastais gebėjimais, užaugęs toks nebėra.

Todėl vienareikšmiškai apibrėžti negalima, nuo kokio amžiaus reikėtų pradėti ieškoti vaiko gabumų. Kiekvienas žmogus yra individualus, todėl vieno teisingo ir kiekvienam gabiajam tinkamo apibrėžimo ar taisyklės nėra, kokiame amžiuje, kokių gabumų galime pradėti ieškoti.

Neverskite prievarta

Labai dažnai tėvai stengiasi įgyvendinti savo neišsipildžiusias svajones ir mėgina jas realizuoti per savo vaikus.

Tėveliai, pasistenkite savo norais neužgožti vaikų pasirinkimo ir leiskite jiems dar ankstyvame amžiuje išmėginti kuo daugiau ir įvairesnių veiklų.

Kartu su vaiko pedagogais stebėkite gabumo požymius. Atpažinę ypatingą vaiko polinkį ir norą, tik tuomet labiau investuokite į tolesnį jo gebėjimų ugdymą.

Linksmieji tirščiai

– Tėveli, sakyk, kodėl žemė nesustodama sukasi? – paklausė Petriukas.

Tėvas nuo kėdės net pašoko:

– Tu ką, vėl mano alų išgėrei?!

Česka (397 719; ar tiesa, kad pirštu moters į žmonas nesuviliosi?)

Gairės: kokteilis
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Joo

Matomai mamytė mėgsta kokteilį...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS