Raseinių rajone greitosios pagalbos automobilis pakibo ant netikėtai sulūžusio tilto | kl.lt

RASEINIŲ RAJONE GREITOSIOS PAGALBOS AUTOMOBILIS PAKIBO ANT NETIKĖTAI SULŪŽUSIO TILTO

  • 14

Raseinių rajone lūžus tiltui, trečiadienį ant jo pakibo greitosios medicinos pagalbos automobilis.

Kaip skelbiama Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento suvestinėje, nelaimė įvyko Raseinių rajone, Nemakščių seniūnijoje, Jankiškės kaime.

Kauno greitosios medicinos pagalbos medikai pranešė, kad automobilis pakibo ant per upelį nutiesto tilto šiam sulūžus. Viena automobilio pusė buvo pakibusi ant pakraščio. Incidento metu niekas nenukentėjo.

Raseinių rajono savivaldybė teigia, jog tai privačių asmenų statytas senas tiltas, kurio jos apskaitoje nėra.

Jei bus reikalinga, tikslinsimės tilto statybos datą.

„Tiltas statytas privačių asmenų vedantis į gyvenamąją sodybą, statytas tarybiniais laikais. Jei bus reikalinga, tikslinsimės tilto statybos datą. Dėl tilto remonto poreikio į seniūniją ar savivaldybę nesikreipta“, – BNS informavo Raseinių rajono savivaldybė.

Ugniagesiai automobilį „Opel Movano“ saugiai nutraukė ant važiuojamosios kelio dalies. Įvykio metu žmonės ir automobilis nenukentėjo.

Rašyti komentarą
Komentarai (14)

va ir sovietai

jei ne sovietiniu laiku palikimas, be namu ir be keliu bei vandentiekio infrastrukturos butumem, tuo labiau be elektros, nes musu valdzia tik per 30m pinigus plauti moka ir tiek, nei palikimo priziureti, nei atnaujinti infrastrukturos nemoka, jei pinigu sau i kisenes neisideda. Kaip giedojo giesmeje prezidentas: tegul dirba savo naudau, seimas taip ir daro

del ukrainos atstatinejimo nepergyvenkit

tokiu staytotoju kaip lietuviai aferistai ir ukrainoj pilni pakampiai... pinigu tik duokit jie jum liepta i dangu pastatyts.... a del ministro musu tai cia ne ministra atstaydint cia visus sugaudyt valdzioje buvusius nuo 1991 ir givuliniais vagonais i ukraina.... jie gi viska padare ka kara prafinansuot... va tegu ir gyvena tenais....norejo su rusais pasidubasint, sukirsino tautas, ir daba tenais karas.... drasuoliai ble... geradariai....tegu daba ASMENISKAI vyksta tenais ir dubasinasi....

W

Ukraina atstatines,ten nieks galu neras,ka state,ko nestate.O Lietuva px.Cia jau ar taip,ar taip kazkoks bandymu getas
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS