Sukčiai iš senolės išviliojo 5 tūkst. eurų | kl.lt

SUKČIAI IŠ SENOLĖS IŠVILIOJO 5 TŪKST. EURŲ

  • 6

Šeštadienį Alytuje sukčiai iš senolės išviliojo 5 tūkst. eurų, apgauti ir du Vilniaus gyventojai.

Telefonu paskambinę apgavikai 1942 metais gimusiai alytiškei A. N. J. papasakojo išgalvotą istoriją apie nelaimingą atsitikimą ir reikalavo pinigų. Apie 16 val. į moters namus atėjo vyriškis, kuriam ji padavė namuose turėtus 5 tūkst. eurų, pranešė Alytaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.

Tuo metu Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas informavo, kad šeštadienio vakarą apgauti du sostinės gyventojai. 1939 metais gimusi moteris nepažįstamam vyrui atidavė 210 eurų, o 1928 metais gimęs vyras nepažįstamai moteriai – 2 tūkst. eurų.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

jieblonskis

pernai paskambino,,pareigunas,,ir sako,kad bus tikrinami kupiuru numeriai,nes yra itarimas,kad jos padirbtos-sakau,,nusok nuo laktos gaidy,,ir tada prasidejo mat peremat

to žinot

o iš kur žinai, kad ji taupė....gal prosenelės brilijantus lombarde užstatė ar prosenelis aukso paliko.......svietas margas, pinigų žmonės turi iš visaip....

žinot

kišininkų negaila. Kiek duoda, tai tokią pat sumą dar reiktų priteist už kišio davimą. Tada gal proto igytų. O tai vaikai dirba,duoda verkiančiom poniutėm pinigėlių, o tos giriasi, kad pensijos pakanka viskam ir taškosi pinigais. Nei vienas pensininkas iš tos "orios" pensijos negali sutaupyt tokių sumų, nes už komunalinius sumokėjus dažnam lieka tik sausai duonai.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS