Policija aiškinasi, ar darželio auklėtoja sužalojo mažametį | kl.lt

POLICIJA AIŠKINASI, AR DARŽELIO AUKLĖTOJA SUŽALOJO MAŽAMETĮ

  • 2

Antradienį pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl galimo mažamečio sužalojimo Kelmės darželyje, pranešė Telšių apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.

Gauta informacijos, kad pirmadienį apie 12 valandą lopšelyje-darželyje mažametį galimai sužalojo auklėtoja. Vaikui ant kaklo pastebėta kraujosruva.

Įvykio aplinkybes tyrusi policija antradienį nusprendė pradėti ikiteisminį tyrimą dėl fizinio skausmo sukėlimo.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

jadze

parodykit man vaika, kuris uzaugo be kraujosruvu.

Inga

Laba diena, Man juokingi sitokie straipsniai. Tikrai ziniasklaida nebeturi apie ka rasyti. Gerbiami teveliai ir mamytes, esu pati 2 vaiku mama is Kauno, zinau kad netgi patiems gali netycia kazkas panasaus nutikti ir ka puolate apie tai pranesti ziniasklaidai? Turbut ne.... nes butu geda. As manau, kad visi tėveliai pirmiausia turi jausti padėka didžiule ir pagarba auklėtojoms. Jeigu mums kas duotu susitvarkyti su 25 vaikais kuriu tiek buna grupese, o dar jeigu su negalia vaikai tai turbut pasibaigtu visas musu mandrumas. Manau mamai pirmiausia reikejo aiskintis ugdymo istaigoje, o ne kelti vejus ant visos Lietuvos. Pasidomejus apie pacia mama ir jos reputacija, o ypac jos socialiniame tinkle facebook patalpintom nuotraukom viskas tampa aisku, kokia mama tokie ir vaikai.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS