Ar 40 metų kartu nekoncertavusi „ABBA“ pasirodys šių metų „Eurovizijos“ scenoje? | kl.lt

AR 40 METŲ KARTU NEKONCERTAVUSI „ABBA“ PASIRODYS ŠIŲ METŲ „EUROVIZIJOS“ SCENOJE?

  • 2

Prieš pusę amžiaus „ABBA“ laimėjo muzikinį mūšį su daina „Waterloo“. Švedų kvartetas, nugalėjęs „Eurovizijoje“ 1974 metais Anglijoje, šovė į pasaulinę šlovę ir padėjo išjudinti vangią Švedijos industriją. Dabar dainų konkursas grįžtą į Švediją, Malmės miestą. Vykstantys gerbėjai gali nerti į muzikos pasaulį per „ABBA“ patirtį. Atidaryta nauja paroda „ABBA“ pasaulis.

Plati ekspozicija jungia grupės praeitį ir dabartį. Čia galima išvysti įvairių jų sceninių kostiumų iš muziejaus Stokholme.

„Čia rodome „ABBA“ pasaulį, visus jo aspektus. Tai galimybė išvysti visiems gerbėjams“, – kalbėjo „Polar music“ vadovė Mia Segolsson. 

Rengiami net gyvi pasirodymai. Scenos miuziklui „Mamma Mia“ pagal „ABBA“ dainas sukanka net 25 metai. Pagal jį sukurti ir du filmai.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

 

„ABBOS“ nariai kartu gyvai nekoncertavo jau keturis dešimtmečius, tad daug kas viliasi, kad ant šių metų „Eurovizijos“ scenos jie užlips.

Paklausus, ar jie pasirodys bent kaip hologramos, M. Segolsson šypsodamasi atsakė: „Nežinau, pamatysime“.

Švedija yra „Eurovizijos“ galiūnė, laimėjusi šį konkursą septynis kartus. Septynis kartus laimėjusi ir Airija, o Lietuvos vardą šiemet garsins Silvester Belt su daina „Luktelk“.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Chi

Sėkmės, Silvester, pasidžiauk gyvenimu!

jo

Garsins garsins tikrai garsins.....

SUSIJUSIOS NAUJIENOS