Iliuzionistas R. Bernatonis pamato sukčių pinkles, tačiau į Balį ar Italiją keliauti nebedrįsta | kl.lt

ILIUZIONISTAS R. BERNATONIS PAMATO SUKČIŲ PINKLES, TAČIAU Į BALĮ AR ITALIJĄ KELIAUTI NEBEDRĮSTA

Iliuzionistas Rokas Bernatonis jau kurį laiką garsėja ne tik savo įspūdingais magijos triukais, bet ir dar viena veikla, kuri išgarsino jį visame pasaulyje. Vyras ėmė gaudyti tūkstančius žmonių apgavusius sukčius! Tiesa, visa tai turi savo kainą. Rokas atskleidė, kodėl bijo grįžti į Italiją bei Balį…

Kaip pasakojo iliuzionistas, magijos pasaulis nėra toks jau didelis. Visi jo atstovai – tarsi viena didelė, po visą pasaulį išsibarsčiusi šeima.

„Žinoma, kaip ir kiekvienoje šeimoje, čia yra ir nesutarimų. Tačiau dažniausiai visi vieni kitus pažįstame, o jei kažko nepažįstu, dažniausiai žinau, su kuo tas žmogus draugauja. Visi esame nutolę per vieną rankos paspaudimą“, – tvirtino R. Bernatonis.

Vis dėlto jau kurį laiką Roką domina ne tik magija, bet ir… ilgapirščiai, kurių rankų miklumas gali prilygti geriausiems iliuzionistams! Būtent tam jis pastaruoju metu skiria nemažai savo dėmesio.

„Prieš metus išvažiavau atostogauti į Balį. Vakarėlyje, kuriame buvo daug lietuvių, vienas vaikinas man papasakojo, kad jį apgavo. Kai besikeisdamas pinigus jis vietos gyventojui padavė 100 eurų, grįžęs į viešbutį suprato, kad jam trūksta 20 eurų. Iš esmės, Balyje žmonės tik tuo ir užsiima. Tai nėra kažkokia keitykla, nes tai – apgavikai, kurie iš tiesų niekuomet nekeičia pinigų. Tai yra jų verslas“, – pasakos Rokas.

Iliuzionistas pripažino galvojęs, kad tokiomis apgaulėmis užsiimantys  Balio gyventojai, matyt, turi įvaldę įvairias netikėtas ir neregėtas technikas. Vis dėlto paaiškėjo, kad realybė – visai kitokia.

TV3 nuotr.

„Pamačiau, kad bekeisdami pinigus, jie pusę iš jų meta už prekystalio. Tai – jų technika“, – sakė Rokas, tą įrodo jo paties filmuotas vaizdo įrašas.

Pastarasis sparčiai išpopuliarėjo ir greitai buvo peržiūrėtas net 18 mln. kartų! O su pačiu Roku netgi susisiekė Indonezijos televizija, panorusi apie tai padaryti reportažą. „Taip pat man parašė ir iš policijos – jie pradėjo tyrimą“, – prisiminė Rokas.

Tačiau dėl to, kad atskleidė tokį didžiulį apgavikų klaną, iliuzionistas pripažins šiuo metu apie kelionę į Balį daugiau negalvojantis – jį kausto baimė.

Tiesa, tai – ne vienintelė šalis, į kurią jis šiuo metu nekeliautų… „Dar kelis sukčius atskleidžiau ir Italijoje, todėl ten taip pat nebenoriu grįžti. Man parašė viena žurnalistė, aš jai į viską atsakiau, o tada  pasipylė žinutės iš Italijoje gyvenančių lietuvių. Jie pasakojo, kad apie mane parašė pats populiariausias Italijos dienraštis! Supratau, kad nebegaliu važiuoti nei į Balį, nei į Italiją. Viskas“, – sakė jis.

TV3 nuotr. 

Kaip teigė Rokas, Italijoje jis atskleidė dailininkus, kurie vietoje originalų pardavinėja kopijas. „Jie man netgi pradėjo grasinti!“ – neslėpė iliuzionistas.

Daugiau neįtikėtinų R. Bernatonio pasakojimų ir įspūdingi triukai –  trečiadienį, laidoje „Gero vakaro šou“, 19.30 val. per TV3.

GALERIJA

  • Iliuzionistas R. Bernatonis pamato sukčių pinkles, tačiau į Balį ar Italiją keliauti nebedrįsta
  • Iliuzionistas R. Bernatonis pamato sukčių pinkles, tačiau į Balį ar Italiją keliauti nebedrįsta
TV3 nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS