Jungtinės Karalystės atstovė „Eurovizijoje“ dukart pergalę bandė pelnyti Belgijai | kl.lt

JUNGTINĖS KARALYSTĖS ATSTOVĖ „EUROVIZIJOJE“ DUKART PERGALĘ BANDĖ PELNYTI BELGIJAI

  • 0

29-erių atlikėja SuRie – toks yra šiųmetinis Jungtinės Karalystės eurovizinis pasirinkimas. Jungtinė Karalystė priklauso didžiųjų šalių penketui, todėl SuRie savo dainą „Storm“ atliks didžiausio Europos dainų konkurso finale, gegužės 12-ąją.

Atlikėja teisę atstovauti savo šaliai „Eurovizijoje“ įgijo iškovojusi pergalę nacionalinėje atrankoje, kur sulaukė didžiausio televizijos žiūrovų ir profesionalios komisijos palaikymo.

SuRie savo pseudonimą sukūrė sudėjusi savo tikruosius vardus – Susanna ir Marie. Atlikėja mokėsi klasikinio dainavimo Londono Karališkojoje muzikos akademijoje.

Atlikėjos karjera prasidėjo ankstyvame amžiuje. Kūrybingoji SuRie dažnai rašydavo trumpas istorijas, poeziją ir dainų žodžius, o tai ilgainiui virto dainų kūrimu.

SuRie jau yra klausęsis ir Jungtinės Karalystės karališkosios šeimos atstovas princas Charlesas. Taip pat ji kaip pritariančioji vokalistė yra dainavusi su Chrisu Martinu ir Willu Youngu.

Atlikėjos eurovizinė kelionė prasidėjo dar 2015-aisiais, tais metais ji pasirodė kaip pritariančioji vokalistė ir šokėja belgo Loico Notteto pasirodyme „Rhythm Inside“. Belgijos atstovas tais metais užėmė ketvirtąją vietą.

Belgijos atstovus į didžiausio Europos dainų konkurso sceną ji lydėjo ir 2017-aisiais. Atlikėjai Blanche, kuri konkurse užėmė ketvirtąją vietą, ji pasitarnavo kaip dainos „City Lights“ muzikos režisierė.

Šįmet SuRie kaip Jungtinės Karalystės atstovė Europai prisistatys su daina „Storm“.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS