R. Daktarienė: mano vyrą nori gyvą supūdyti | kl.lt

R. DAKTARIENĖ: MANO VYRĄ NORI GYVĄ SUPŪDYTI

  • 26

Laidos „Yra kaip yra“ metu sužinosime, kas laukia į laisvę išėjusio kalinio. „Aš po keturių Panevėžio kalėjime praleistų metų, išėjusi į laisvę turėjau pinigų tik autobuso bilietui iki Vilniaus nusipirkti“, – apie pirmąsias akimirkas palikus įkalinimo įstaigą  BTV „Yra kaip yra“ metu pasakos Radži mama Raisa. Ji pirmas tris paras laisvėje praleido nakvodama Vilniaus autobusų stotyje. Ką Radži mama veikia dabar? Ar jai pavyko atsispirti ir pradėti gyvenimą iš naujo? 

Kita  laidos viešnia – Ramutė Daktarienė, kuri kenčia dėl to, kad  jos vyras Henrikas Daktaras kali nežmoniškomis sąlygomis, taip pat moteris negali jo normaliai aplankyti. „Pusantrų metų su vyru išvis nesimačiau. Vėliau galėjau matytis į mėnesį porą kartų, tačiau ir tai tik per stiklą, iš tolo. Vaikas man sako:  „Žinai, mama, tėčio nebuvau apkabinus jau daugiau nei ketverius metus“, – laidoje pasakos H.Daktaro žmona Ramutė.

„Penkerius metus jis kali Lukiškių kalėjimo rūsyje esančioje kameroje, kurioje žiemą temperatūra siekia tik trylika laipsnių. Drėgmė – 60 procentų, kas tikrai nėra leistina norma. Vieną kartą vyras nugaroje parodo didelę rudą dėmę ir klausia, pažiūrėk, kas čia man yra?  O tai, pasirodo,  grybelis, kuris ir atsiranda nuo tokių prastų sąlygų. Gyvas žmogus pūva. Nuo drėgmės ir šalčio. Ir jis, nenuteistas iki teismo laikomas tokiomis sąlygomis. Manau, kad jį norėta sužlugdyti. Gyvą supūdyti“, – pasakos Ramutė Daktarienė. Kokių veiksmų planuoja griebtis Daktarų šeima?

Kokia turėtų būti kalinių integracija į visuomenę? Kaip sumažinti biudžeto išlaidas kaliniams išlaikyti? Kaip priversti juos dirbti? BTV „Yra kaip yra“ diskusija jau šį trečiadienio vakarą 20.30 val. per BTV!

Rašyti komentarą
Komentarai (26)

Leona Rafael

KAIP GRĮŽTI SAVO LOVERĄ GRĮŽTI BE PANIKOS Aš esu Leona Rafael. Noriu paliudyti apie galingą gydytoją Isikolo, kad išsaugojo mano santykius. Aš turiu būti vienas iš nedaugelio, neturinčių problemų parodyti ir pasakyti kam nors, koks esu dėkingas už tai, kad mano santykiai tapo melodingi ir sklandūs. Aš stengiausi pozityviau vertinti savo santykius su savo draugu, atrodo, kad tai užtruko amžinai. Kita ponia atėmė sužadėtinę nuo manęs ir jie abu persikėlė. Aš verkiau ir ieškojau, kad jis sugrįžtų, tačiau jis atsisakė priimti mano skambučius ir negrąžinti mano žinučių. Mano draugas supažindino mane su galingu rašybos ratuku, vadinamu gydytoju Isikolo, kuris padėjo man ištarti labai galingą meilės burtą, kuris per 48 valandas sugrąžino mano sužadėtinę. Aš nustebau ir nustebau, kai sužadėtinė pakvietė manęs visų atleisti dėl gydytojo Isikolo galingos meilės burtų. Jei turite kokių nors vedybinių ar santykių problemų, susisiekite su gydytoju Isikolo šiomis priemonėmis. Jo el. Paštas: isikolos

ekskramentas

O man atrodo, kad jis nekaltas - taip gražiai apsirengęs, stilingai apsikirpęs žmogus negali daryti niekšybių. Gal tikrai jį apšmeižė?

kiek

vaiku zusta nepilnameciu kalejime... o ir vyru taip maza - o ten uz sienu tokie grazus kaip Doloresa Kazragyte sako - ir niekas nenori suprasti kad zmogus turi savybe keistis ne tik kunas ir siela
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS