Kalėjimo išvengusi Shakira: turėjau dvi galimybes | kl.lt

KALĖJIMO IŠVENGUSI SHAKIRA: TURĖJAU DVI GALIMYBES

  • 0

Pasaulinė popmuzikos žvaigždė Shakira į kalėjimą nesės. Ispanijoje ji pasiekė susitarimą su prokurorais dėl jai iškeltos sukčiavimo dėl mokesčių bylos. Žvaigždė atsipirko 7,5 milijono eurų bauda, nors prokurorai siūlė ją įkalinti iki aštuonerių metų.

Pasaulines arenas ir stadionus drebinusiai Lotynų Amerikos  popmuzikos karalienei Shakirai kalinės duonos ragauti neteks. Dainininkė, stojusi prieš teismą Barselonoje, iškart – pirmąją dieną – susitarė su teisėjais. 

Užbaigti teismą dėl prieš dešimtmetį nuo Ispanijos valstybės nuslėptų 14,5 mln. eurų pajamų, Shakira ryžosi  pati sumokėdama virš 7 mln. eurų baudą . 

46 m. dainininkė sutiko gauti trejų metų lygtinę bausmę mainais į milijonų eurų baudą. 

Kaip teigia reuters.com, teismo posėdis, per kurį muzikos žvaigždė sutiko sumokėti baudą, truko penkias minutes.

„Tai buvo sunkus sprendimas, kurį lėmė jos noras sutelkti dėmesį į savo vaikus bei profesinę karjerą. Buvome įsitikinę, kad sugebėsime įrodyti nekaltumą. Bet aplinkybės pasikeitė“,  – po teismo posėdžio sakė Shakiros advokatė Miriam Company. 

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše: 

„Turėjau dvi galimybes: kovoti iki galo, aukoti savo ir savo vaikų ramybę, nustoti kurti dainas, albumus ir koncertuoti, negalėdama mėgautis savo karjera ir tuo, kas man patinka, arba sudaryti takos sutartį, viską užbaigti ir palikti šią savo gyvenimo atkarpą praeityje, žvelgiant į ateitį“, – žiniasklaidos atstovams  sakė scenos žvaigždė.

Ispanija įrodinėjo, kad kolumbietė Shakira į šalį persikėlė 2011m., įsimylėjusi Barselonos futbolininką Gerardą Pique. O Shakira teisinosi, kad iki 2014 m. gyveno klajokliškai, o ir pinigai plaukė iš gastrolių užsienyje. 

Ispanija yra nubaudusi ne vieną žvaigždę nusukus mokesčius: tą patį Shakiros partnerį G. Pique , Cristiano Ronaldo bei Lionelį Messį. 

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS