Šokiruojanti komikės Vitos Žibos išpažintis: atskleidė, apie ką negali juokauti | kl.lt

ŠOKIRUOJANTI KOMIKĖS VITOS ŽIBOS IŠPAŽINTIS: ATSKLEIDĖ, APIE KĄ NEGALI JUOKAUTI

  • 3

Viena garsiausių šalies komikių Vita Žibaitytė, žinoma Vitos Žibos vardu, yra pavyzdys, kad siekti savo tikslų niekada nėra vėlu. Baigusi ekonomiką, dabar ji scenoje laužo standartus, kas leidžiama moteriai ir vyrui. Vis dėlto nedaugelis žino, kad yra dalykų, apie kuriuos ir ji nejuokauja.

„Aš negaliu juokauti apie priekabiavimą prie moterų. Negaliu juokauti be pykčio, kad man nebūtų skaudu“, – pripažino Vita Žiba.

Vita Žiba pasakojo po įvykio niekur nesikreipusi, nes kaltino save. Tą daro daugelis seksualinę prievartą patyrusių moterų.

„Man nematant tikriausiai įdėjo narkotikų į kokteilį, išgėriau, kitas atsiminimas, kad esu kažkokiame bute ir bandau nuo savęs nustumti vaikiną. Kitame kambaryje – mano draugė, kuriai tą patį padarė. Apie tai niekad nešnekėjome, nors tai yra giliai užsilikę pasąmonėje“, – atviravo ji.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

 

Nuskambėjo ir daugiau istorijų apie žmones, kurie išdrįso siekti to, apie ką net nedrįsdavo pasvajoti. Štai atlikėjas Jurijus Veklenko neslėpė, kad dalyvaudamas „Eurovizijoje“ tikėjosi mesti savo kasdienį IT specialisto darbą ofise, tačiau nepatekus į finalą teko nemažai išgyventi. 

„Išgyvenau, nes nepatekau ten, kur aš norėjau. Ten, kur žmonės sakė, kad aš nepateksiu, o aš norėjau įrodyti, kad galiu. Kartais nepavyksta, kartais tiesiog ateina gyvenimas ir trenkia per veidą“, –  kalbėjo J. Veklenko.

Tačiau vieną didžiausių svajonių jis įgyvendino – tapo Lietuvos šaulių sąjungos kovinio būrio nariu. „Tikiuosi mama šito negirdi, bet, taip, aš pasiryžęs mirti dėl tėvynės“, – sakė atlikėjas.

Prodiuseris Arūnas Valinskas sutinka, kad teisingai pasirinktas kelias, veikla ar profesija yra viena iš didžiųjų laimės dedamųjų. Pasirodo, jis turėjo tapti architektu arba teisininku. Teisininko diplomą apsigynė, bet tapo bene populiariausiu šoumenu. O štai žurnalistei ir televizijos laidų vedėjai Editai Mildažytei tėvas buvo nurodęs stoti į mediciną, tačiau moteris nesutiko ir stojo į žurnalistiką. Dėl to tėvas su ja nekalbėjo pusę metų.

Kardinalių gyvenimo pokyčių istorijos laidoje „Bučiuoju. Rūta“ – šį ketvirtadienio vakarą, 20 val., per LNK.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

nu jo

Narcisistinis asmenybės sutrikimas pas ja, trauma...

Papuase \\\\\.../////

dar liko vietos "badytis"?____Šlykštu.

Onė

Na šita su savo ,,bučiuoju,, keisk stilių ,nes jau nei žiūrėti,nei klausyti,

SUSIJUSIOS NAUJIENOS