Tokio V. Šiškausko dar nematėte | kl.lt

TOKIO V. ŠIŠKAUSKO DAR NEMATĖTE

  • 3

Jau 40 metų scenoje besisukantis dainininkas Vytautas Šiškauskas puikiai žinomas iš savo šlagerių apie nebelinksmą kaimą ar gimtadienį. Tačiau jo karjera, prasidėjusi dar „Ąžuoliuko“ chore, pasirodo yra kur kas ilgesnė ir spalvingesnė. Pats V. Šiškauskas įsitikinęs, kad pirmą kartą į televiziją pateko prieš maždaug 10 metų. Vis dėlto laidos „Gero vakaro šou“ vedėjai įrodys, jog tai netiesa.

Paragintas prisiminti, kada prasidėjo jo televizinė karjera V. Šiškauskas sako, jog ekranuose jis būdavo retas svečias: „Aš buvau neformatas visą gyvenimą“, – sako dainininkas ir tvirtina, jog į TV jo dainos atkeliavo tik prieš dešimtmetį. „Gero vakaro šou“ vedėjai Justinas Jankevičius ir Mindaugas Stasiulis skuba prieštarauti Vytautui ir parodo vaizdo įrašą, kuriame jaunas ir sunkiai atpažįstamas Vytautas Šiškauskas nufilmuotas dainuojantis jūros fone, o aplink ant smėlio šoka merginos. „Kaip smagiai. Labai ačiū, priminėte įdomų dalyką“, – negalėjo atsistebėti Vytautas ir papasakojo, kaip gimė klipe užfiksuota jo šukuosena.

„Važiavau į filmavimą, Vytenis Pauliukaitis turėjo filmuoti tuomet mane. Prieš tai sustojau Kaune pas draugus. Tada turėjau ilgus plaukus ir draugo žmona sako „padarom bigudukus“. Kai jau susuko tuos plaukus, tai išlygint nelabai ir eina. Man tada visai patiko, bet kai šiandien pamačiau, tai taip įdomiai...“, – juokiasi Vytautas.

GALERIJA

  • Tokio V. Šiškausko dar nematėte
  • Tokio V. Šiškausko dar nematėte
  • Tokio V. Šiškausko dar nematėte
TV3 arch. nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

joaa

LABAS JIE JE AS SŽ ESU ASMUO JUOS GALI BUSI GRAUS BAKU SAU SAUK SVIEKI DAR KAUNO MASTAS IR SA KOKOKS PAS MANE DONOS THRI ZYKIS MYLITE SAVO JIES GAL IR NIEK AS ASMAUO KA VIEKI TUO METU DRASBUS JIES DIEGAS DAUGI GALIS DARBAS KAS KASA MANE TYGUS ZALIS KASI KAUNAS LIETUVA TAK RYAS GALIS ZADZAMIS BUTA JIES SAUTA GALITES GILAS MYLIU VATO Pasubinikis su vo garzus dabar nuotolo savo datus jies galis . paskyk.

joaba

LABAS APASLYS TU P;LEPO 2019 07 29 DIANAS KA Dbar jie tetas lakia liuna 1990 11 19 nariu justis baije uzneta jitas biras jie uzkas 0219 0804 juratkis pastyk

joana

J

SUSIJUSIOS NAUJIENOS