A. Kandrotas-Celofanas paskelbė – sieks prezidento posto | kl.lt

A. KANDROTAS-CELOFANAS PASKELBĖ – SIEKS PREZIDENTO POSTO

  • 91

Antanas Kandrotas, geriau žinomas Celofano pravarde, socialiniame tinkle „Facebook“ paskelbė dalyvausiantis kitų metų rinkimuose ir juose sieksiąs prezidento posto.

Ketvirtadienį socialiniuose tinkluose pasirodė Celofano vaizdo įrašas, filmuotas Kaune, prie „Laisvės kario“ skulptūros. A. Kandrotas, pasistatęs tribūną ir kelis žmones už nugaros, vaizdo įraše kalbėjo, kad prezidentas – Konstitucijos garantas. Kalba, kad prezidentas gali kreiptis į Konstitucinį Teismą, o tauta tuo metu turi laukti išaiškinimų.

„Visi žinome, kad galimybių pasai mažai kuo skiriasi nuo to laikotarpio, kai buvo naikinama žydų tauta. Tai tam tikros grupės segregacija, kai vieni gali tai, kiti – negali, kaip tada reikėjo turėti žvaigždę. Reikia siekti sugrąžinti tarėjų institutą į Lietuvos Respublikos teismus“, – savo kalboje sakė Celofanas.

„Turiu daugiau politinės valios pasakyti griežtą „Ne“ visoms spalvotoms ideologijoms, ypatingai tada, kai kyla grėsmė tradicinei šeimai, kurią saugo Lietuvos Respublikos Konstitucija, o ją saugo šalies prezidentas. Valstybės pareiga apsaugoti kiekvieną Lietuvos pilietį nuo pačių mažiausių. Man būnant prezidentu, jei švietimo ministras nesugebėtų atsakyti, kiek yra lyčių, iš karto atsisveikintų su savo darbu“, – kalbą tęsė A. Kandrotas.

Savo įraše jam kliuvo ir užduodamas klausimas „Kam priklauso Krymas“, esą galimas tik vienas atsakymas, o jei ne, tada tauta būna persekiojama. Tada klausė, kiek Lietuvoje reikia Ukrainos vėliavų, kad įsivyrautų taika.

„Mano, kaip prezidento, tikslas būtų žiūrėti pirmiausia Lietuvos interesų, siekti Lietuvai naudingų rezultatų užsienio politikoje. Padėsim, jei galėsim, duosim, kai turėsim“, – daugiau nei 8 min. įraše A. Kandrotas paskelbė, jog dalyvaus kitąmet vyksiančiuose prezidento rinkimuose ir kvietė žmones palaikyti jo kandidatūrą.

Primename, kad apie dalyvavimą prezidento rinkimuose yra paskelbęs Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos atstovas Aurelijus Veryga, Kazlų Rūdos meras Mantas Varaška, Ingrida Šimonytė, kurios kandidatūrą kelia Tėvynės sąjunga – Lietuvos krikščionys demokratai. Taip pat siekti prezidento posto norą išreiškė buvęs kariuomenės vadas Valdas Tutkus.

Rašyti komentarą
Komentarai (91)

No comment

Kvailiau jau būti negali.

onute

Žemaitaitis net nesuprato kodėl tapo auka Žemaitaiti net nesupratai kaip iš taves ištraukė nereikalinga žodeli Gal buvo sutarusi padėt valdiukei tavim atsikratyti rekiai but atsargiam pas tokius kaip jin

to kaip

Taip manai tu to kaip nes esi kvailys Lietuva valdo prasti žmonės ir tik nuo ju priklauso kas bus prezidentu nieks nieko nepakeis jokie scwabai storošai jeigu tauta pradės valdyti lietuva eis masiškai balsuoti kaip vengrai Net ta pid--ta storoša išvijo lauk iš vengrijos instituto Storošas isitaisė lietuvoje pas Kuoli ta kur gražei čiulba isitaises po storošo sparneliu Oi kaip parsidave lietuviai klauso tas intrigantčiu laidas janutienės gorienės ir kitu Ir gaila kad ger M Starkevičiutė reiškiasi pas ta janutiene daug žmoniu jos laidu nežiuri o taip norisi paklausyti Starkevičiutės Pas Goriene dar ta Mikalauska klausydavau bet dabar žmogelis jau pradėjo per daug vaidinti žinovu net matosi tas jo isijautimas tik i savo tiesa Žino nežino o taip isijaučia kad tik Gorienei euriuka uždirbtuNet aklam matosi be stabdžiu varo
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS