Mėnulio fazių ritmu | kl.lt

MĖNULIO FAZIŲ RITMU

Klejojantis Seimas ruošiasi metro statybai, apie žodžio laisvę burnojanti Mėnulio brolija reikalauja rodyti per televiziją visą jų mitingą iš naujo, minia nori, kad iš narkomanų nebeatiminėtų vaikų, o portalai prisiminė laikus, kai LRT vadovavo du generaliniai direktoriai.

"Čia – Lietuva". Taip kažkada teigė Lenino premijos laureatas E.Mieželaitis. "Čia durniais lyja", – pridėjo šviesaus atminimo kritikas E.Jansonas.

Tačiau iš tiesų tai ne tėvynė čia kalta, o jaunatis. "Jaunaties ciklo metu Saulės ir Mėnulio traukos jėgos sumuojasi ir veikia viena kryptimi, todėl tuo metu Žemėje pastebimi didžiausi potvyniai ir atoslūgiai", – teigia "Vikipedija".

Štai kur esmė. Per jaunatį tie "didžiausi potvyniai ir atoslūgiai" persikrausto į žmonių smegenis, taip pradėdami politines ir socialines bakchanalijas.

Politikuojantys lietuviai – itin jautrūs šiems pasikeitimams kosmose. Dar neseniai klūpantis ministras braukė politinės rinkodaros ašarą prie Matuko kapo ir visi, kas netingėjo, reikalavo atiminėti atžalas iš agresija besilepinančių kvaišalų vartotojų, o šiandien viskas apsivertė aukštyn kojomis: minios plakatai rėkia, kad atžalos turi likti net ir pas degradavusius tėvus, kad beržinė košė – ne nuodėmė, o Matuko reforma – apskritai "chernia".

Kažin ar per Vėlines kas nors beuždegė žvakelę ant to vaiko kapo, kurį šiandien pamiršo ir ministrai, ir seimūnai, ir kiti ant bet kokio jauko kimbantys politinių madų kolekcionieriai?

Mėnulio fazių ritmu sykiu su dangaus kūnais ir horoskopais gyvenantys statistiniai individai tiesiog yra minios padarai, kuriems galima įteigti ką tik nori. Prasta genetika daugumai nesuteikė galimybės mąstyti pačiai. Tad šią dvasios ir proto tuštumą visada užpildo tie, kurie sugeba manipuliuoti emocijų ištroškusių masių tamsumomis ir taip pasiekti asmeninius tikslus – dominuoti, valdyti ir gauti privačios gerovės dividendų.

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

> Mergaitę Mašą "tratina" Lokys vaikams matant

O, kas storąją Agniešką?

Apgailėtina

Straipsnis kažkoks keistas,padrikas,be apibendrinimo.Kažkaip įdomiai autorius kalba,lyg tie pastarieji tėvai,iš kurių atėmė vaikus,yra narkomanai.Niekas nepateikė tokių įrodymų ir apskritai apie juos sužinota tik iš kažkokio neprisistačiusio anonimo .Iki to laiko jokie vaikų teisių prižiūrėtojai apie tą šeimą nieko nei girdėjo ,nei žinojo.Iš karto baf-ir tėvai nebetenka vaikų.Ir kvailiui aišku,jog tai buvo padaryta stengiantis įvykdyti planą.

lietuvė

Kokia tauta, tokius vaikus ir gimdo. Svarstyklių švytuoklė dar tebesvyruoja tai vieną pusę, tai į kitą - esame jauna valstybė, su netobulais įstatymais. Juos bandoma tobulinti. Kas tinka norvegams, tas netinka lietuviams, ir tai akivaizdu. Norvegai sprendžia savo aktualijas, o mes turime spręsti savąsias. Užgriuvusi bedarbystė kirto per labiausiai pažeidžiamas šeimas - jauni tėvai nusiraminimo ieško butelio dugne ar kvaišaluose, o kiti gelbėjasi bėgimu iš tėvynės, palikdami vaikus svetimiems. Valstybė, užuot investavusi į žmones, investavo į negyvos, neveikiančios sistemos kūrimą, kurią išjudinti sumanė greituoju būdu - atimant iš tėvų vaikus. Milijonai išleisti kabinetų kūrimui, remontams, etatams. Šeimai reali pagalba neteikiama. Absurdas. Būtina dirbti su probleminėmis šeimomis ir ne maisto patikrinimais šaldytuve, o ateinant į namus su maistu, skalbimo priemonėmis ir padėti pasirengusiomis patyrusiomis gerosiomis močiutėmis bei namų remonto brigadomis. Kokie esame, tokie ir tėvai.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS