Meksikos prezidentas atšaukė derybas su D. Trumpu dėl sienos statybų | kl.lt

MEKSIKOS PREZIDENTAS ATŠAUKĖ DERYBAS SU D. TRUMPU DĖL SIENOS STATYBŲ

  • 1

Meksikos prezidentas Enrique Pena Nieto (Enrikė Penaj Njetas) ketvirtadienį atšaukė savo susitikimą su Donaldu Trumpu (DonadluTrampu) dėl ginčo, kilusio JAV prezidentui pažadėjus priversti Meksiką susimokėti už amerikiečių statomą pasienyje naują tvorą.

„Mes informavome šįryt Baltuosius rūmus, kad aš nedalyvausiu darbo susitikime, numatytame antradienį“ su D.Trumpu Vašingtone, parašė Meksikos prezidentas socialiniame tinkle „Twitter“.

„Meksika kartoja esanti pasirengusi dirbti su Jungtinėmis Valstijomis, kad pasiekti susitarimai atitiktų abiejų valstybių interesus“, – pridūrė E.P.Nieto.

Anksčiau ketvirtadienį D.Trumpas patarė jam atidėti savo vizitą, Meksikos prezidentui pasmerkus JAV prezidento sprendimą spartinti naujos „fizinės“ sienos statybą.

JAV prezidentas Donaldas Trumpas (Donaldas Trampas) trečiadienį nurodė pradėti sienos Meksikos pasienyje planavimo ir statybos darbus, taip patvirtindamas savo pasiryžimą kovoti su imigracija ir ruošdamasis tesėti vieną pagrindinių savo kampanijos pažadų.

GALERIJA

  • Enrique Pena Nieto
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Anonimas

Tai labai neaisku kas ka atsauke, Ar Mexas ar Trampas..? Priklausomai kokia spauda raso.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS