Neteisėtų imigrantų skaičius Vokietijoje artėja prie rekordinio lygio | kl.lt

NETEISĖTŲ IMIGRANTŲ SKAIČIUS VOKIETIJOJE ARTĖJA PRIE REKORDINIO LYGIO

Remiantis šeštadienį paskelbtais oficialiais duomenimis, pabėgėlių, kertančių sieną į Vokietiją be leidimo, skaičius šiemet bus didesnis nei bet kada nuo migracijos krizės 2016 metais.

Praėjusį mėnesį federalinė policija užfiksavo 21 366 neteisėtai į šalį atvykusius pabėgėlius – maždaug dvigubai daugiau nei liepą, kai jų buvo 10 714.

Tai buvo didžiausias mėnesinis rodiklis nuo 2016 metų vasario, kai buvo užregistruota 25 650 žmonių. Tais metais, pasibaigus Sirijos pilietinio karo sukeltai pabėgėlių krizei, į šalį be leidimo atvyko beveik 112 tūkst. asmenų.

Pastaraisiais mėnesiais Vokietijos vyriausybei formuojant naują migracijos politiką ši tema tapo vis prieštaringesnė.

Naujausi skaičiai buvo paskelbti kitą dieną po to, kai trijų šalies valdančiosios koalicijos partijų lyderiai susitiko Berlyne aptarti šio klausimu.

Pagaliau privalome deportuoti tuos, kurie neturi teisės likti Vokietijoje.

„Pagaliau privalome deportuoti tuos, kurie neturi teisės likti Vokietijoje“, – prieš susitikimą žurnalui „Der Spiegel“ sakė kancleris Olafas Scholzas.

O. Scholzo teigimu, norint apriboti nelegalią migraciją, reikia „viso pluošto priemonių“, įskaitant geresnę Europos Sąjungos išorės sienų apsaugą ir griežtesnę Vokietijos sienų su kaimyninėmis ES šalimis kontrolę.

Tačiau Vokietija turi ir toliau priimti pabėgėlius, kurie turi teisę į prieglobstį dėl politinio persekiojimo ar kitų teisėtų priežasčių, sakė O. Scholzas, taip pat turi pritraukti daugiau imigrantų, turinčių reikiamų įgūdžių.

Rašyti komentarą
Komentarai (12)

...

iš Ukrainos čia atsivelka tokie patys

Anonimas

kalbejau hamburge su isgerusiu burlioku..sako as tikras nemcas,,,arijus,sakau ar moki vokiskai?sako ,kam man reik?cia pilna rusu,,klausiu burlioko arijaus vardo,,sako valera,,,o tevas buvo ivan danilovic,o senelis ,danila ivanovic,,mamos vardas dusia,,,o seneles ,taysija...visi is kazahstano ,visi ant pasalpu,nu pagal vardus ir isvaizda tikri arijai,cha cha cha,,,sako mes cia atvarem visa gimine ,66 zmones,,nusispjoviau ir nuejau

Ir šiems asilams -

patikėsime savo Laisvės garantą- vokiečių Nato brigadą?????Jie patys naikina save, savo Vokietiją ir savo kultūrą.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS