Rusija į savo „juodąjį sąrašą“ įtraukė dar 39 JK piliečius | kl.lt

RUSIJA Į SAVO „JUODĄJĮ SĄRAŠĄ“ ĮTRAUKĖ DAR 39 JK PILIEČIUS

 Rusija pirmadienį paskelbė, kad į savo „juodąjį sąrašą“ įtraukia dar 39 Jungtinės Karalystės (JK) piliečius, įskaitant Leiboristų partijos lyderį Keirą Starmerį ir buvusį premjerą Davidą Cameroną.

Pasak Užsienio reikalų ministerijos Maskvoje, šie asmenys „prisideda prie priešiško Londono kurso, kurio tikslas – demonizuoti mūsų šalį ir pagilinti jos tarptautinę izoliaciją“. Į sąrašą, be kita ko, įtraukti keli žiniasklaidos atstovai, tarp jų – Piersas Morganas ir BBC žurnalistai Jonathanas Munro bei Huwas Edwardsas.

Rusija nuo savo karo prieš Ukrainą pradžios jau sankcionavo kelias dešimtis britų. Londonas po vasario 24-osios tapo vienu artimiausių Ukrainos sąjungininkų.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Pravalas

Basta tiems britams. Negales vaziuot ilsetis i Soci, negales leisti vaiku i rusiskas mokyklas, negales pirktis Rusijoje nekilnojamojo turto. Visiskas pravalas.

Nuomonė

Tai ne „juodasis", o „baltasis sąrašas". Jis apsaugo europiečius nuo įvairių provokacijų ir nesmagių nutikimų. O tie, kurie atvyksta iš Azijos ar Afrikos į Rusijos Federaciją, toliau keliauja į Bielorusiją ir... per tvorą

Paradoksalu

Tai kas vyks į ubagų šalį?.. Matrioškų nusipirkti?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS