S. Maslobojevas sugrįžta į ringą | kl.lt

S. MASLOBOJEVAS SUGRĮŽTA Į RINGĄ

  • 0

Lapkričio 18 d. Vilniaus „Avia Solutions Group“ (ASG) arenoje tarptautiniame bušido KOK MEGA SERIES HERO'S turnyre išvysime legendinio kovotojo, KOK ir glory čempiono Sergejaus Maslobojevo debiutinę kovą sunkaus svorio kovotojų divizijoje. Šis turnyras žada būti vienas intensyviausių ir itin intriguojančių sporto renginių Europos kovos menų padangėje.

S. Maslobojevas – kovotojas, savo talentu ir nepaprasta charizma sugebėjęs užburti ne tik Lietuvos, bet ir pasaulinę kovos menų sporto bendruomenę. Čempiono sugrįžimas į Lietuvos ringą šį lapkritį KOK MEGA SERIES HERO'S turnyre neabejotinai taps didžiausiu šiais metais sporto įvykiu šalyje.

Sergejaus varžovas bus paskelbtas artimiausiu metu. Tai išskirtinė galimybė pamatyti KOK ir glory čempiono kovą namuose. Nepraleiskite šios progos!

Organizatorių nuotr.

Būtinai atvykite ir gyvai patirkite emocijas, palaikydami lietuvius įtemptose dvikovose su stipriausiais pasaulio kovotojais. Tik ryškiausios Lietuvos kovos menų žvaigždės! Tik ASG arenoje! Tik lapkričio 18 d.! Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt.

 

 

GALERIJA

  • S. Maslobojevas sugrįžta į ringą
Organizatorių nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS