Panevėžyje atidaromas atnaujintas Respublikinio priklausomybės ligų centro filialas | kl.lt

PANEVĖŽYJE ATIDAROMAS ATNAUJINTAS RESPUBLIKINIO PRIKLAUSOMYBĖS LIGŲ CENTRO FILIALAS

  • 1

Panevėžyje, ant marių kranto, pirmadienį atidaromas atnaujintas Respublikinio priklausomybės ligų centro (RPLC) Panevėžio filialas.

Atidarymo renginyje dalyvaus sveikatos apsaugos ministras Arūnas Dulkys, centro direktorius Emilis Subata ir kviestiniai partneriai.

Kaip skelbia Sveikatos apsaugos ministerija, atnaujintame centre bus žymiai geresnės gydymo sąlygos pacientams, moderni medicinos įranga ir naujausi baldai. Atnaujinimas prisidės ir prie geresnių darbo sąlygų personalui.

Projekto metu padidintas saugumas – sutvarkyta teritorija, įdiegti apsaugos iškvietimo mygtukai, automatinės apsauginės žaliuzės, valdoma praėjimo kontrolė ir pacientų srautai.

Ties centru įrengtos 44 naujos automobilių stovėjimo vietos, iš jų keturios neįgaliesiems, elektromobilio įkrovimo stotelė ir automatiniai vartai, dviračių stovai. Pastatas pritaikytas neįgaliesiems.

Teritorijoje įrengti pėsčiųjų takai, suoleliai, poilsio zonos ir žaliosios erdvės.

Anot ministerijos, investicijos į filialo atnaujinimą siekė beveik 3,5 mln. eurų.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

patyręs

gal galėtumėte ne aprašinėti statybos grožį, mygtukus bei teritoriją, bet šio centro atidarymo tikslą,funkcijas, darbuotojus, jų kvalifikaciją, darbo tikslus ir t.t.. Gražių pastatų už ES lėšas pristatytą nemažai, bet tai tik pastatai.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS