Vilniaus ligoninėje mirė po galimo smurto namuose gydyta moteris | kl.lt

VILNIAUS LIGONINĖJE MIRĖ PO GALIMO SMURTO NAMUOSE GYDYTA MOTERIS

Vilniaus ligoninėje mirė po galimo smurto namuose gydyta moteris – dėl jos gyvybės medikai kovojo daugiau nei mėnesį.

Kaip pranešė Policijos departamentas, 45 metų moters gyvybė Vilniaus ligoninėje užgeso ketvirtadienio vakarą, apie 22.40 val.

Moteris į ligoninę buvo pristatyta sausio 1 dieną iš namų Vilniuje, Žirnių gatvės, galimai po smurto namuose.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Anonimas

Tai va...o kaip buvo su I.Matijošaitiene:nustūmė nuo laiptų,krito aukštielnika ir amen.Kauniečiai prisimena,nors byla buvo užvesta,bet pas buvusį policininką pažintys plačios,tai ir išsisuko.Nuo bausmės išsisuko,bet laukia dar ir dievo teismas.

Kai velionei virš 40 metų,

Galimai spurtavo panašaus amžiaus vyras prieš ją. Tokių atvejų daugybė. Daužo, muša, spardo, nes vyrui virš 40 metų jau labai dažnai pusė šešių, Algis jų ar verslai jau būna smukęs, vaikai paaugę, tada randa kokią pigią, kuri daro oralinį už alaus bokalą ar cigaretę. Pas visus tas pats. Kitas žingsnis yra užmušti ar sužaloti turimą ūmūną, sugyventinę ir užvaldyti turtą. Įdomu tas, kad tų mušamųjų, žudomi moterų negina niekas. Policija jei atvyksta, paima kyšį iš smurtaujančio vyro, kuris pameluoja, kad ne jis smurtauja, visai ne. Čia ta moteris jį skriaudžia ir jis gelbėjasi nuo jos bei yra šventasis, gelbėja ir kaimynys nuo tokios smurtautojos. Būna, nustumia nuo laiptų vyras moterį ir apiformina, kad pati nuslydo. Būna, pažeria narkotikais įmaišęs į maistą, gėrimus. Po to atsikratyti tokia bejėgė iš viso lengva. Visur tiems smurtautojams talkina teisėsauga ir teismai. Itin dažnai tie smurtautojai yra UAB direktoriai, juristas, šou žmonės, politikai, klerkai. Paprasti žmonės kitokie

SUSIJUSIOS NAUJIENOS