Vykstant dingusio paauglio paieškai – ypatingas prašymas gyventojams ir verslo atstovams | kl.lt

VYKSTANT DINGUSIO PAAUGLIO PAIEŠKAI – YPATINGAS PRAŠYMAS GYVENTOJAMS IR VERSLO ATSTOVAMS

Vilniuje dingusio Mykolo Davidonio paiešką vykdantys savanoriai gyventojų ir verslo atstovų prašo peržiūrėti savo vaizdo stebėjimo kamerų įrašus.

Prašymu antradienį, vasario 14 dieną, pasidalyta feisbuke sukurtoje grupėje „Mykolo paieška“.

„Vykdant paiešką tikrinti viešojo transporto, viešojo stebėjimo, įstaigų kamerų įrašai. Tačiau mieste yra daug privataus naudojimo kamerų. Prašome gyventojų, verslų, kurie įsikūrę teritorijoje, pažymėtoje žemėlapyje, ir turinčius stebėjimo kameras, peržiūrėti vasario 4 d. 16.30-20 val. vaizdo įrašus. Nesvarbu, ar tuo metu įraše kažką pastebėsite, ar ne – tai taip pat informacija, praneškite mums el. paštu mykolopaieska@gmail.com, nurodydami vaizdo kameros vietą ir stebėjimo kryptį“, – rašoma socialiniame tinkle.

Reikalingos teritorijos žemėlapis – https://tinyurl.com/yc6fdx9u.

„Jeigu žinote apie įrengtas kameras, bet patys negalite jų įrašų patikrinti, parašykite mykolopaieska@gmail.com el. paštu ir nurodykite kameros vietą. Mes vietas registruosime ir patys kreipsimės dėl įrašų. Nemažai kamerų mes jau esame nustatę, tačiau jų yra mažų, įrengtų įvairiose vietose, visų tikrai galėjome nepastebėti“ – prašė savanoriai.

Neryje ieškota ir povandeniniu dronu, ir vandens motociklu

Dingusio 15-mečio ugniagesiai gelbėtojai pirmadienį Neryje ieškojo naudodami povandeninį droną ir vandens motociklą, tačiau antrą savaitę dingęs M. Davidonis nerastas.

Išžvalgyta upė ir abi jos pakrantės nuo Žirmūnų tilto iki „Litexpo“ parodų rūmų, skelbia Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas.

Paieškoms darbams taip pat buvo naudota: valtis, vandens motociklas, sonaras ir povandeninis dronas.

Vilniaus apskrities policijos atstovė J. Samorokovskaja antradienį BNS sakė, kad ikiteisminis tyrimas dėl paauglio dingimo atliekamas toliau.

15-mečio paauglio buvo pasigesta vasario 4-osios vakare. Artimieji per socialinius tinklus paprašė visuomenės pagalbos.

Paskutinį gyvą kontaktą penkiolikmetis su draugais turėjo vasario 4 dieną, šeštadienį, apie 16 val. prie Vingio kino teatro. Maždaug po pusvalandžio vaizdo skambučiu bendravo su draugu. 

Turimais duomenimis, tądien, 16.10 val. vaikinas išlipo iš 4 troleibuso miesto centre, Kražių stotelėje ir nuėjo upės link, buvo prie Operos ir baleto teatro stotelės.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

o KODĖL

keistas lsailas-nuo 16.30iki 20 ir tik tą dieną??? VISAS dienas reikia žiūrėti.

Blaivus

As pries bet kokius nedidelius narkotiku kiekius....

Anonimas

Stiprybės tėveliams.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS