Nauja vieta pašėlti – "Chapplin terasa"

Nauja vieta pašėlti – "Chapplin terasa"

2010-05-29 23:59
Išlaikė: "Chapplin terasos" įkūrėjai  stengėsi išlaikyti autentišką aplinkos stilių.
Išlaikė: "Chapplin terasos" įkūrėjai stengėsi išlaikyti autentišką aplinkos stilių. / Gedimino Bartuškos nuotr.

Penktadienio naktį audringu vakarėliu buvo atidaryta "Chapplin terasa" (Totorių g. 13). Nuo šiol čia bus galima ateiti kasdien – dieną papietauti ar jaukiai pasėdėti, o vakare – pasilinksminti koncertuose.

Mintis atidaryti "Chapplin terasą" kilo Mindaugui Erslovui ir Aušrai Girtaitei, kai jie, dirbdami bare "Chapplin", per tvorą pamatė šalia esančią didžiulę tuščią erdvę, apsuptą išlikusių autentiškų sienų.

"Iškart kilo vizija, ką čia būtų galima padaryti", – šypsojosi A.Girtaitė. Tuo labiau kad darbo bare patirtis parodė, kad vasarą visoms kavinėms tenka susidurti su ta pačia problema – sėdėti viduje niekas nenori ir neturėdamas lauko staliuko beveik nepriviliosi klientų net dienos pietų.

Todėl kai jau ėmėsi įgyvendinti kilusią mintį, tai jau iš peties. Naujoji terasa – 800 kv. m dydžio, kurioje vien sėdimų vietų maždaug 300. O kur dar scena ir šokių aikštelė. Programa terasoje planuojama kiekvieną vakarą.

Pirmadienį – kubietiško stiliaus, latino muzika, salsos pamokos, antradienį – įdomesnės elektroninės muzikos paieškos su kompanija "Blue velvet", trečiadieniais – St.Stereo ir Martin Virgin pasirodymas, ketvirtadieniais – kompanijos "Silence" naktis. Kartais jos nariai pasirodys po vieną, kartais – visi kartu.

Penktadieniais ir šeštadieniais laukia didesni renginiai, garsūs diskžokėjai arba gyvi koncertai. Tuomet linksmybės tęsis net iki ketvirtos valandos ryto, o jei reikės – ir dar ilgiau. Galiausiai sekmadienį visi norintys pailsėti galės ramiai paklausyti lengvos atpalaiduojančios diskžokėjų "Deep Inc" muzikos.

Nors baro ir terasos pavadinimas – "Chapplin", jų valgiaraščiai didžiąja dalimi skirtingi. Terasa žmones vilios čia pat kepsninėje kepamais patiekalais. Savininkai žada, kad jų bus patrauklus ne tik skonis, bet ir kaina. Gana nemažą didkepsnį bus galima sukirsti vos už 14 litų.

"Mes netaikome į prabangą. Norime, kad viskas būtų kuo paprasčiau, kad žmonės turėtų kur ateiti pabūti ir kiekvienas rastų ką nors sau. Tiek kalbant apie muziką, tiek apie maistą", – kalbėjo A.Girtaitė.

Be daugybės skirtingų kepsnių, čia taip pat bus įvairių makaronų patiekalų, skirtingų užkandžių, desertų. Gėrimai taip pat pagal kiekvieno skonį: alus, vynas, kokteiliai – ko tik norėsis.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra

Daugiau naujienų