Baigėsi Kauno senjorams skirtas mėnuo | kl.lt

BAIGĖSI KAUNO SENJORAMS SKIRTAS MĖNUO

Pasibaigė specialiai Kauno senjorams skirtas mėnuo. Per šį mėnesį pagyvenusiems kauniečiams buvo surengta dešimtys nemokamų renginių, ekskursijų, sveikatinimo užsiėmimų.

Kauno senjorai vieninteliai Lietuvoje gali pasigirti turintys savo mėnesį. Pradėję jį švęsti spalio 1-ąją, užbaigia artėjant Visų šventųjų dienai. Šįkart baigiamasis renginys vyko sporto halėje. į jį susirinko apie 5 tūkstančius senjorų.

Čia pirmą kartą nuskambėjo Giedriaus Kuprevičiaus ir Gintaro Patacko specialiai senjorams sukurtas himnas. 

Visą spalį dešimtys tūkstančių pagyvenusių kauniečių nemokamai klausėsi koncertų, lankėsi muziejuose, parodose.

Kauno senjorus vienijančios organizacijos vadovas sako, kad paskelbus spalį pagyvenusių žmonių mėnesiu, kasmet sulaukiama vis daugiau pasiūlymų.

„85 tūkst. senjorų per šį mėnesį šėlsta - sportuoja, vaikšto su sportinėmis aprangomis, plaukioja baseine, žaidžia šachmatais. Kas įdomiausia, vos spėjau visur pabūti – įsivaizduokite, 85 tūkst. senjorų ir visi kažką organizuoja“, – stebi Kauno senjorų tarybos pirmininkas Gediminas Žemaitis.

Kauno senjorams šį mėnesį poliklinikose tikrintas kraujo spaudimas, cukraus, cholesterolio kiekis kraujyje, poliklinikose gydytojai kalbėjo apie sveiką gyvenimo būdą, mitybą, judėjimo reikšmę, mokė ėjimo su lazdomis.

Rašyti komentarą
Komentarai (14)

kai

išeini pensijon tai ir prasidėtų SENJORŲ DIENOS o ne TIK vienas mėnuo metuose ir tas nevisiems Pasidomėkim kokias privelegijas turi senjorai kituose kraštuose

nuotraukuoje

matosi babaikos

Juozas

Aiškinama,kad gyvename laisvoje demokratinėje valstybėje laikomės LR įstatymų vyriausybės nutarimų,potvarkių.GERBEMI Kauniečiai pensininkai, Kaune šiuo metų egzistuoja apsišaukėlių nelegalų grupė su pensininku ŽEMAIČIU ir jo svita,pasivadine save senjorais,rememi savivaldybes, atstovauja mus visus Garbingus Kauniečius Pensininkus, grubiai pažeizdami LR įstatymus.Normalių pensininkų į savo šutve jie neįsileidžia. nes tada labai sumažės jų grobio kąsnis.Rykit kol užsprksinksit!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS