Kaunas šildo orą: už lango – šiltas pavasaris, bet radiatoriai toliau kaista | kl.lt

KAUNAS ŠILDO ORĄ: UŽ LANGO – ŠILTAS PAVASARIS, BET RADIATORIAI TOLIAU KAISTA

Kauniečiai stebisi, kad į miestą atkeliavus pavasariui ir temperatūros stulpeliui gerokai šoktelėjus į viršų, šildymo sezonas dar nėra pasibaigęs. Gyventojai įsitikinę, kad taip tiesiog šildomas oras, nes dauguma atlapoję langus ir radiatorių šilumą paleidžia vėjais.

Jau ne vieną dieną Kaune laikosi apie 10-14 laipsnių šiluma. Naktys dar vėsesnės, tačiau temperatūra nebekrenta į minusinę zoną. Kauniečiai teigė, kad namuose tikrai nėra šalta, todėl stebisi, kodėl šildymo sezonas dar nesibaigė, o radiatoriai toliau kaista.

„Visi kaimynai langus plačiai atidarę, nes per karšta namie. Kam reikia dar šildyti, jei jau saulė aukštai ir kambarius prikaitina. Teks mokėti už šildymą, nors jo visai nebereikia“, – piktinosi į redakciją paskambinęs senjoras.

Portalas kauno.diena.lt pasidomėjo, kada planuojama baigti šildymo sezoną. Specialistai nurodė, kad tai padaryti žadama po savaitgalio.

Visi kaimynai langus plačiai atidarę, nes per karšta namie.

Kadangi lauko oro temperatūra šiomis dienomis vis dar svyruoja, šildymo sezoną Kaune planuojama baigti kitą savaitę. Tikėtina, kad pirmiausia šiluma bus išjungta daugiabučių namų gyventojams. Kiek vėliau šildymas gali būti išjungtas ligoninėse. Primename, kad šildymo sezonas Kaune prasidėjo 2020 m. spalio 15 dieną“, – komentavo Kauno savivaldybės Būsto modernizavimo, administravimo ir energetikos skyriaus vedėjas Raimundas Endrikis.

Praėjusiais metais šildymo sezonas mieste baigėsi balandžio 27 dieną.

Gairės: šildymas, šildymo sezonas, šildymas Kaune, pavasaris, šildo orą, skaitytojo naujiena
Rašyti komentarą
Komentarai (55)

Anonimas

Durniu laive niekada nebuvo tvarkos ir nebus, vagia, kombinuoja tai gali ir visa vasara uz sildyma moketi.Dar taip nebuvo , kad geguze radijatoriai kaista. Apsirenkit, o ne pripampe, priede gulekit su triusikais ir salta nebus. Debilu , kombinatoriu, salis.Bekit skiepo nuo salcio, avinu banda.

Prašymas

Gal galėtumėte išimti šį straipsnį,nes už lango sninga,o jums vaidenasi šiluma

Anonimas

radijatoriai yra vos gyvi bet namas nera isales tik kvailiai nesupranta ir svaicioja apie karstus radijatorius gal but vaistininkai nerimsta kad nera serganciu slogomis gripais t t nera pelno
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS