Kauno ligoninėje – apie 200 COVID-19 pacientų, Šilainių padalinyje ribojamos paslaugos | kl.lt

KAUNO LIGONINĖJE – APIE 200 COVID-19 PACIENTŲ, ŠILAINIŲ PADALINYJE RIBOJAMOS PASLAUGOS

Kauno ligoninėje gydoma apie 200 COVID-19 sergančių pacientų, Šilainių padalinio Priėmimo-skubios pagalbos skyrius nuo trečiadienio priims tik šia liga sergančius pacientus, praneša ligoninė.

Šilainiuose įsikūręs ligoninės Akušerijos ginekologijos skyrius toliau dirbs įprastu režimu.

Turinčius COVID-19 simptomus, bet dar be diagnozės pacientus priims netoliese esantis Priėmimo-skubios pagalbos skyriaus padalinys Infekcinių ligų korpuse – čia toliau taip pat veiks ir Vaikų priėmimo ir skubios pagalbos skyrius, kur yra priimami nepilnamečiai su įvairiomis ligomis, tarp jų ir COVID-19.

Kauno ligoninė, į kurią yra susijungusios kelios anksčiau mieste veikusios įstaigos, keliuose padaliniuose gydo apie 200 COVID-19 pacientų: 180 jų gydoma Šilainių padalinyje, kur šiuo metu apribotos terapinio profilio paslaugos, dar 20 vietų įrengta Aukštuosiuose Šančiuose esančiame padalinyje.

Užpildžius didžiąją dalį lovų, artimiausiu metu COVID-19 pacientams skirtų lovų skaičių dar planuojama plėsti.

Pasak ligoninės, daugumai pacientų reikia nuolatinio deguonies tiekimo, todėl Šilainių padalinyje įranga jau pasiekusi galimybių ribą.

Statistikos departamento antradienio duomenimis, Lietuvos ligoninėse šiuo metu gydomi 1842 COVID-19 sergantys žmonės.

Rašyti komentarą
Komentarai (13)

poetas kazys

poetas kazys (ypatingas tuo, kad yra ypatingai nežinomas. Nieko baisaus,-saugumas išsiaiškins...) Buvau IT specialistas, bet, dar net sėkmingai manęs neišprievartavus skiepytis, (matyt nuo to spaudimo, ar idiotiškos propagandos) pradėjo čiuožti "stogas", netyčia, pradėjau kliedėti eilėmis: 1 posmas: Pasilypėjęs ant KUPROS, gabrys kažką ten trynė saujoj... Trynė, trynė ir pratrynė: langelį mums visiems -!! - į šikantį (žr.: Wikipedia) pasaulį... 2 posmas: "Pandemija" užpuolė mus - iššoko šėtonytė: pyrst, pyrst, ir dą kart pyrst (žr.: Wikipedia). Galvoja, kad mums visiems nuo to lengviau kvėpuoti!!! 3 posmas: Snarglys užsižaidė dėžėj, konserva šalia kažką veikė. -Ei, Snargly, kaip tik mums tokio reikia!

Dabar tikrai antivakseris

Silainiu kardiologiniame, kur uzkrete mane pilnai covidu, galiu konstatuoti ka maciau- palatoje is 4 pacientu 3 pasiskiepyje sirgo, vienas diedukas tris kartus pasiskiepijes. Kitoje palatoje du pasiskiepyje du ne. Maitina tikrai gerai ir gana prabangiai- is vienkartiniu indu, bet ...Elgiasi su pacientais tikrai ziauriai- iki 1,5 val nakties degina ryskia sviesa palatoje, i koridoriu neisleidzia- laiko kaip kalejime.Tai tik lengvos formos sergantiems....

Prašom

Mokyklas pridarykite bent mėnesiui, o tai nuo mokinių didžiulis užkratas slenka
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS