Gyventojai stveriasi už galvų: šioje vietoje iki baisios nelaimės – vienas žingsnis | kl.lt

GYVENTOJAI STVERIASI UŽ GALVŲ: ŠIOJE VIETOJE IKI BAISIOS NELAIMĖS – VIENAS ŽINGSNIS

Antradienio pavakarę kauniečiai portalui kauno.diena.lt pranešė apie pavojingą situaciją Palemono gatvėje. Ten esančioje plačioje ir nuo duobių korėtoje aikštelėje pavojingai iškilęs ir iš dalies atsivėręs šulinys. Gyventojai neslepia baimės – ši vieta gali tapti nelaimės priežastimi ne tik automobiliams, bet ir žengiantiems pėstiesiems.

Kaip portalui pasakojo opą pastebėję kauniečiai, minėta aikštele, esančia Palemono gatvėje, tarp 2-2 a. numeriais pažymėtų pastatų, nuolat rieda sunkiasvorė technika ir lengvieji automobiliai, nes netoli šios vietos esą šiuo metu vykdomi statybos darbai, o aplink aikštelę įsikūrę apgyvendinimo paslaugas teikiantys pastatai, gamykla ir biurai.

„Čia stovi viešbučio svečių automobiliai, dieną ir naktį vaikšto žmonės... Dėl didelės apkrovos gilėja asfalto duobės ir vis prastėja šulinio būklė. Iš pradžių buvo įskilę tik aplink jo šonus, bet kasdien jis vis labiau atsiveria. Aikštelėje nėra apšvietimo. Čia įkristi žmogui – vieni juokai. Automobiliai taip pat gali pakibti“, – skundžiasi problemą pastebėję gyventojai.

„Kauno dienos“ skaitytojų nuotr.

Pasak jų, esama situacija yra tokia jau apie porą savaičių, tačiau antradienį ji esą tapo dar pavojingesne. „Netoliese dirba „Autokausta“. Išmalė asfaltą, o dabar nežinome, kieno atsakomybė visa tai sutvarkyti“, – tarsteli kauniečiai.

Netoliese dirba „Autokausta“. Išmalė asfaltą, o dabar nežinome, kieno atsakomybė visa tai sutvarkyti.

Apie pavojingą šulinį Palemono gatvės aikštelėje antradienį portalo kauno.diena.lt žurnalistai pranešė bendrovės „Kauno vandenys“ avarinės tarnybos dispečeriui. Pažadėta į vietą išsiųsti specialistus. Net ir tuo atveju, sakė įmonės atstovas, jei paaiškės, kad šulinys priklauso ne „Kauno vandenims“, bus pranešta atsakingiems asmenims.

Kaip trečiadienio rytą portalui sakė „Autokaustos“ statybos projektų vadovas Justinas Jasiulevičius, jau kurį laiką Palemone vykdomi didžiausio infrastruktūros projekto – europinės geležinkelio vėžės „Rail Baltica“ tiesimo darbai.

Tačiau šiuo metu maždaug apie mėnesį veiksmas vyksta kitame ruože. Todėl, kaip tikino pašnekovas atkarpoje, Palemono gatvėje, kur yra minėta probleminė aikštelė „Autokaustos“ technika nevažinėja.

„Tame ruože veiklą vykdo prekybinės gamybinės įmonės, kurias aptarnauti važinėja sunkusis transportas. Kai vėl pradėsime dirbti toje vietoje, jei reikės, geranoriškai padėsime jį (šulinį – aut. past.) sutvarkyti“, – žadėjo J. Jasiulevičius.

GALERIJA

  • Gyventojai stveriasi už galvų: šioje vietoje iki baisios nelaimės – vienas žingsnis
  • Gyventojai stveriasi už galvų: šioje vietoje iki baisios nelaimės – vienas žingsnis
  • Gyventojai stveriasi už galvų: šioje vietoje iki baisios nelaimės – vienas žingsnis
"Kauno dienos" skaitytojų nuotr.
Gairės: Palemono gatvė, šulinys, pavojingas šulinys, Autokausta, skaitytojo naujiena
Rašyti komentarą
Komentarai (22)

Anonimas

Dabar supratau, kodėl ten visi gyventojai vaikšto nusitvėrę už galvų ir nepaleidžia jų.

Kaunas

Kokie naivūs žmonės. Prieš pusmetį į tokį Vilniuje vaikas ikrito - paaiškėjo, kad pagal ten kažkokias 2012 m. įstatymų pataisas - niekas nėra atsakingas, nei savivaldybė, nei komunalininkai, o tik pats ikritęs vaikas ir jo tėvai. Tyliai tyliai valdininkai tvarkosi....

koncervatnikai siaucia

Ten privati ta aikstele, kodel i savininka nesikreipiat? Neturetu buti tokie dalykai is miesto pinigu tvarkomi but, aisku prie koncervu valdzios tai patvarkydavo ir partiniu kiemus, bet dabar miestieciu mokesciai nebesvaistomi.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS