Kaunietį pribloškė paslaugos kaina: už kirpimą – tik 5 eurai | kl.lt

KAUNIETĮ PRIBLOŠKĖ PASLAUGOS KAINA: UŽ KIRPIMĄ – TIK 5 EURAI

Šią savaitę kaunietis Romas Dainavos mikrorajone pastebėjo jį gerokai nustebinusį užrašą. Vienoje šio mikrorajono gatvėje tik ką atsidariusi kirpykla klientus vilioja labai maža paslaugų kaina.

„Eidamas gatve ant naujai atsidariusios kirpyklos durų pamačiau pakabintą skelbimą. Jame parašyta, kad kirpimas kainuoja tik 5 eurai.

Kirpykla atidaryta ne miesto centre, tačiau tokia maža kaina vis dėlto nustebino. Negaliu įvertinti kirpyklos įrengimo, atliekamų paslaugų kokybės, nes kirptis nesiruošiau ir į vidų neužsukau. Mane tiesiog pribloškė labai maža kaina“, – portalui kauno.diena.lt pasakojo vyras.

„Dėmesio! To dar nebuvo. Kirpimas – tik 5 eurai!“. Tokį skelbimą antradienį pamačiau ant kirpyklos, apie kurią papasakojo Romas, durų.

Manau, kad tai yra tiesiog savo darbo nevertinimas.

Pastaruoju metu Kaune neįmantrus vyriškas kirpimas vidutiniškai kainuoja 8 – 12 eurų.  Tačiau kai kuriuose grožio salonuose mokėti tenka ir daugiau.

Ką apie kirpimą už penkis eurus mano grožio salonų darbuotojos?

„Manau, kad tai yra tiesiog savo darbo nevertinimas. Salone, kuriame aš dirbu, vyriškas kirpimas kainuoja 8 eurus. Tai nėra daug, bet vis dėlto ne 5 eurai. Juk kirpėjos turi nusipirkti patentą, kainuoja patalpų nuoma, įvairūs darbo įrankiai. Naudojame ir vienkartines darbo priemones. Tenka lankytis  kursuose, už kuriuos reikia mokėti. Todėl drįsčiau teigti, kad 5 eurai už kirpimą – neadekvati kaina“, – mūsų portalui teigė viename Kauno grožio salone dirbanti moteris, prašiusi neminėti jos vardo.

Vasario mėnesį Vilniuje mačiau kirpyklą, siūlančią senjorams nusikirpti dar pigiau – už 4 eurus. Tačiau tai buvo dar prieš koronaviruso pradžią.

Gairės: kirpimas, kirpykla, maža kaina, skaitytojo naujiena, Dainavos mikrorajonas
Rašyti komentarą
Komentarai (73)

Nijolė

Kaune, senamiestyje , netoli Ožeškienės gatvės, yra senjorų kirpykla,atėjau , parodžiau pensininko pažymėjimą, kirpimas kainuoja 8 eur, nukirpo ir pasakė kainą 10 eur, aš galiu jei turiu palikti arbatpinigių, bet čia naglai pasakė, paklausiau kodėl ,pasakė kad daug plaukų, daugiau ten neinu, bet dabar visa pasiklausiu kainą,

geritinklapiai.lt

Va čia tai puiki reklama! :)

Zosia

Kerpu už 20 evro
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS