Kauno administracijos direktoriaus pavaduotoju paskirtas G. Barčauskas | kl.lt

KAUNO ADMINISTRACIJOS DIREKTORIAUS PAVADUOTOJU PASKIRTAS G. BARČAUSKAS

Kauno miesto savivaldybės administracijoje – vėl pokyčiai. Praėjusiame posėdyje administracijos direktoriumi paskirtas Tadas Metelionis, tačiau vienas jo pavaduotojo postas liko laivas. Šį antradienį administracijos komanda pilnai užsipildė.

Taryba patvirtino, kad administracijos direktoriaus pavaduotoju nuo šiol dirbs Gedeminas Barčauskas. Iki šiol jis dirbo Miesto planavimo ir architektūros skyriaus vedėjo pavaduotoju, tad savivaldybės koridoriai jam gerai pažįstami.

Už jo paskyrimą į minėtas pareigas slaptu balsavimu balsavo 29 tarybos nariai, keturi susilaikė.

„Esu architektas, urbanistas, todėl natūralu, kad miesto gražinimas ir planavimas bus vienos iš mano kuruojamų sričių. Pastaraisiais metais Kaunas stipriai pasikeitė į gerą – atnaujinti ir vis dar naujinami parkai, sporto, socialinė, inžinerinė infrastruktūra. Bet visada yra kur tobulėti. Kaunas ne veltui vadinamas upių miestu, todėl planuojame dar daugiau dėmesio skirti pakrantėms.

Nepamirštame ir tankiai apgyvendintų sovietinių kvartalų – sieksime kokybiško urbanistinės aplinkos atnaujinimo ir pritaikymo šiuolaikiniam miesto žmogui. Motyvacijos šiose pareigose tikrai netrūks, idėjų – taip pat. Dar kartą atidžiai peržvelgsime strateginį veiklos planą, kitus svarbius dokumentus ir tęsime darnų miesto vystymąsi“, – sakė naujasis Kauno savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas G. Barčauskas.

Kauno miesto tarybos posėdis (2022 gegužės 24 d.)

Justinos Lasauskaitės nuotr.

Darbotvarkėje buvo įrašytas ir klausimas dėl Eglės Andriuškienės atleidimo iš direktoriaus pavaduotojo pareigų, tačiau prasidėjus posėdžiui, klausimas iš darbotvarkės išimtas.

Tad dabar savivaldybės administracijos komandą sudaro direktorius T.Metelionis ir trys jo pavaduotojai: Paulius Keras, E.Andriuškienė ir G.Barčauskas.

Primename, kad pokyčių miesto savivaldybės administracijoje prireikė po to, kai buvęs direktorius Vilius Šiliauskas įsivėlė į kyšininkavimo skandalą. Įtariama, kad jis iš bendrovės „Autokausta“ vadovo Juozo Kriaučiūno galėjo paimti 140 tūkst. eurų kyšį. Per kratą stambi pinigų suma rasta išslapstyta po įvairias vietas, sudėta į stiklainius.

GALERIJA

  • Gedeminas Barčauskas
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Anonimas

Ir sitas ateitija galies eurukus sloikose vakuoti gal kas zinote kaip ten mentas Karaliukas laikosi ar jau pasodino kaskaiptai tilu jie visi juk vagis!!!!!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS