Kauno konservatoriams vadovaus P. Lukševičius | kl.lt

KAUNO KONSERVATORIAMS VADOVAUS P. LUKŠEVIČIUS

Kauno konservatoriams vadovaus partijos atstovas miesto taryboje Paulius Lukševičius.

Jis pirmadienį išrinktas vadovauti Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) Kauno miesto skyrių sueigai, BNS antradienį sakė partijos atstovė Paulina Levickytė.

Iki šiol sueigai vadovavo Jurgita Šiugždinienė, neseniai pasitraukusi iš švietimo, mokslo ir sporto ministrės pareigų po to, kai kilo abejonių dėl jos išlaidų dirbant Kauno taryboje.

„Dėkoju partijos bendruomenei už parodytą pasitikėjimą, artėja svarbus 2024-ųjų metų rinkimų etapas, kuriam atsakingai pradėsime ruoštis jau dabar. Vienu pagrindinių tikslų matau partijos atvirumą miesto bendruomenei, jos problemoms ir poreikiams. TS-LKD Kaune visada buvo, yra ir bus jėga kovojanti už Kauno ir valstybės interesus“, – partijos pranešime cituojamas sueigos pirmininkas.

P. Lukševičius Kauno taryboje dirba antrą kadenciją, jį konservatoriai yra delegavę opozicijos lyderiu. Politikas nuo 2020-ųjų gruodžio metus ėjo žemės ūkio viceministro pareigas, iš jų pasitraukė dėl asmeninių priežasčių.

P. Lukševičius 2015-2017 metais buvo bendrovės „Kauno kranai“ generalinio direktoriaus pavaduotojas, valdybos narys. 2012-2015 metais – šios įmonės valdybos pirmininkas. Prieš tai jis dirbo Lietuvos žemės ūkio ir maisto produktų rinkos reguliavimo agentūros direktoriumi.

TS-LKD Kauno skyrių sueigos konferencijoje patvirtinta ir naujojo pirmininko komanda – pirmuoju pavaduotoju paskirtas TS-LKD frakcijos Kauno miesto savivaldybės taryboje seniūnas Martynas Prievelis, pavaduotojais tapo Rasa Duobaitė-Bumbulienė, Gediminas Macijauskas, Agnė Andreikėnienė, Edita Barščiauskaitė-Paunksnė, Kristina Motiejūnaitė, Arminas Liubinas bei Laurynas Vilkas. 

Šiuo metu TS-LKD Kauno skyrių sueigą sudaro aštuoni skyriai, kuriems priklauso beveik 1,5 tūkst. narių.

Rašyti komentarą
Komentarai (11)

kaunietis

kaune turetu nebuti visai tokiiu partijeliu/

Pasirodo \\\\\.../////

Kaune dar to dvokiančio brudo likę.

...

Nusisauna geriau nacis
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS